Redactia.ro
Home » Știri » Mărturii cutremurătoare despre Mihai Constantinescu! Ce s-a întâmplat cu artistul?!

Mărturii cutremurătoare despre Mihai Constantinescu! Ce s-a întâmplat cu artistul?!

GALERIE FOTO (2) Mărturii cutremurătoare despre Mihai Constantinescu! Ce s-a întâmplat cu artistul?!

Marele artist și-a prevăzut sfârșitul?! Mihai Constantinescu și-a pregătit mormântul la Cimitirul Ghencea imediat după Crăciun. Una dintre ultimele persoane care l-au vizitat la spital pe îndrăgitul cântăreț a făcut declarații cutremurătoare. Artistul era de nerecunoscut, “o mână de oase și piele”.

Însă veștile nu sunt tocmai bune, deoarece șansele ca Mihai Constantinescu să supraviețuiască sunt de doar 0,0064%. Cum am ajuns la acest procent? Destul de simplu. Rata de supraviețuire în cazul unui stop cardio respirator este de 4%, iar cum artistul se află la al treilea infarct, rezultatul este de 0,0064% (4%*3).

Starea lui Mihai Constantinescu s-a agravat din oră în oră. Cântărețul a fost internat la Spitalul Floreasca după ce a fost găsit inconștient, în locuința sa, de către soție, Simona Secrier. A fost transportat de urgență, direct la Secția de Terapie Intensivă. A suferit, în total, trei stopuri cardiorespiratorii și, din nefericire, a intrat în moarte cerebrală.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat marți că prognosticul în cazul artistului este rezervat. “Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat luni dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat”, a precizat ministrul, potrivit Can Can

Citește și: Mihai Constantinescu – un artist desăvârșit

Anul trecut, medicii i-au extirpat un rinichi

Încă de la finalul anului trecut, cunoscutul artist și-ar fi prevăzut sfârșitul. A fost momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

“Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, ne-a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.

Dezvăluirile nu se opresc, însă, aici. “Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunțat la muncă și a preferat să stea lângă soțul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moșteni apartamentul pe care l-au achiziționat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântărețului. Nu are nimic altceva pe numele său”, a mai dezvăluit sursa citată.

mihai Constantinescu a păcălit moartea înainte de Crăciun

Aceeași persoană a mai declarat că Mihai Constantinescu a păcălit moartea înainte de Crăciunul trecut. Tratamentele și recomandările primite de la specialiști au reușit să-l stabilizeze. La doar câteva luni de la momentul de cumpănă din iarnă, mai exact în martie, anul acesta, cântărețul a ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a împlinit 73 de ani pe 4 ianuarie.

Citește și: Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator. Medicii sunt rezervați în cazul său

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: