Redactia.ro
Home » Știri » Mărturii cutremurătoare în procesul Colectiv. „A fost scos și aruncat pe caldarâm”

Mărturii cutremurătoare în procesul Colectiv. „A fost scos și aruncat pe caldarâm”

GALERIE FOTO (2) Mărturii cutremurătoare în procesul Colectiv. „A fost scos și aruncat pe caldarâm”

Procesul Colectiv. La Tribunalul București au avut loc, joi, noi audieri în cazul Colectiv. Declarațiile mamelor celor care au pierit în dezastrul de la Colectiv sunt sfâșietoare.

Mărturii cutremurătoare în procesul Colectiv. „A fost scos și aruncat pe caldarâm”

Potrivit Cancan.ro, joi, a avut loc noi audieri în cazul Colectiv. Mamele celor care au murit în incendiul din clubul Colectiv nu și-au mai putut stăpâni lacrimile.

Mama lui Claudiu Petre, bloggerul care a murit la vârsta de 36 de ani după ce a încercat să-i salveze pe alții din incendiu, a făcut declarații sfâșietoare. „Era unicul meu fiu, cu care locuiam împreună. Tatăl lui, soțul meu, a decedat în 2009. Aveam o relație foarte strânsă cu fiul meu. Dacă aveam o problemă, el nu pleca cu prietenii lui. L-am văzut cu spatele gol (în filmările din timpul intervenției salvatorilor, n.r.) și nu era ajutat. A fost scos și aruncat pe caldarâm. Putea să calce pe cadavre, dar nu a călcat, și-a ajutat semenii”, a spus Ioana Petre.

Judecătorul s-a adresat mamelor celor morți în Colectiv

Judecătorul a întrebat-o pe mama lui Claduiu dacă poate să-i spună ceva despre dispariția fiului său.

Din cauza durerii provocată de dispariția fiului meu, am fost diagnosticată cu insuficiență cardiacă. Înainte aveam doar probleme cu tensiunea. La câteva luni a decedat și fratele meu, singurul meu sprijin”, a răspuns Ioana Petre. Cu lacrimi în ochi, mama lui Claudiu a povestit la ce se mai rezumă acum viața ei: „Viața mea este între biserică și cimitir. Lumina fiului meu nu se stinge niciodată”.

Mama Monicăi Tănăsoiu a făcut declarații sfâșietoare

„Fiica mea, Monica Tănăsoiu, a murit în seara aceea groaznică. Avea aproape 35 de ani. Era singurul meu copil. Am crescut-o singură de la vârsta de 9 ani. Suntem din Ploiești. Ea lucra aici. Ne sunam zilnic și aveam o relație foarte apropiată. Ne sfătuiam în absolut orice. I-am fost mamă, tată și cea mai bună prietenă. Avea prieten, dar și el a decedat”, a povestit Carmen Gabriela Leonte, plângând, în fața instanței. Înainte eram mama Monicăi. Acum nici nu știu ce mai sunt. Sunt nimic fără ea”, a mai spus martora.

Tragedia din Colectiv a avut loc pe 30 noiembrie 2015, după ce în timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity, stâlpul de susținere din club luat foc din cauza unei artificii. 65 de persoane au murit în urma dezastrului de la incendiul Colectiv.

Citeste si:Noul ministru anunță un deficit de peste două miliarde de lei la Fondul de pensii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: