Redactia.ro
Home » Știri » Mărturii din „azilele groazei”. Declarația revoltătoare a unei femei, despre chinurile prin care a trecut mama ei: „O găseam murdară până la gât”

Mărturii din „azilele groazei”. Declarația revoltătoare a unei femei, despre chinurile prin care a trecut mama ei: „O găseam murdară până la gât”

Mărturii din „azilele groazei”. Declarația revoltătoare a unei femei, despre chinurile prin care a trecut mama ei: „O găseam pe mama murdară până la gât”

O femeie face o declarație uluitoare despre chinurile prin care a trecut mama ei într-unul dintre „azilele groazei”. Iată detalii!

Mărturii din „azilele groazei”. Declarația revoltătoare a unei femei, despre chinurile prin care a trecut mama ei: „O găseam murdară până la gât”

O femeie a povestit pentru Antena 3 CNN chinurile la care susține că a fost supusă mama ei, o femeie în vârstă, într-unul dintre „azilele groazei”, mai exact, în centrul de îngrijire pentru vârstnici „Nicolae Cajal”. Totul ar fi început după ce aceasta a încetat să mai ofere bani personalului instituției.

„A fost bine la început, foarte bine! Dar foarte bine, cum? Când veneam, două-trei infirmiere pe lângă mine, nu puteam să-i dau doar uneia. Trebuia să le dau tuturor. Bani, bani, bani, bani. A fost foarte bine îngrijită mama, însă în perioada în care le-am dat bani asistentelor, infirmierelor, domnului de la poartă și doamnei doctor diverse atenții. Dacă erau câte două-trei, dădeam 25 de lei. Dacă erau două, dădeam 50 de lei să-i împartă, sau 30-30”, a povestit femeia la Antena 3 CNN.

Femeia susține că, la un moment dat, mama ei nu a mai primit hrana pe care ea singură i-o aducea, preparată acasă. Mai mult decât atât, fiica bătrânei a mai declarat că și-a găsit mama murdară și cu răni care nu erau îngrijite.

„În momentul în care am început să nu le mai dau (bani), a început teroarea. O găseam pe mama murdară până la gât, cu cearșafuri și cămașa de noapte ude. Nu-i dădeau apă. Dar eu nu le-am mai dat niciun ban. Când schimbau patul, o aruncau pur și simplu pe mama în pat, în fața mea, fără nicio jenă. Am adus-o pe mama acasă și când i-am desfăcut piciorul, mai avea puțin și ajungea infecția la os. Nu i-au schimbat pansamentul, nu au întors-o de pe o parte pe alta. Am reușit să o vindec, dar la două luni și jumătate, mama a decedat”, a mai spus femeia, potrivit sursei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: