Redactia.ro
Home » Știri » Mărturiile șocante ale unui medic legist. Ce a descoperit la persoanele răpuse de coronavirus

Mărturiile șocante ale unui medic legist. Ce a descoperit la persoanele răpuse de coronavirus

medic legist

Klaus Püschel, șeful Institutului de medicină criminalistică din cadrul SPitalului Universitar Eppendorf din Hamburg a precizat că noul virus nu este atât de grav pe cât se crede. Potrivit acestuia, autopsiile făcute victimelor COVID-19, infecția nu coronavirus nu este atât de periculoasă.

Este sau nu coronavirusul periculos?

Potrivit Libertatea.ro, medicul legist Klaus Püschel, a declarat că infecția cu coronavirus nu este atât de periculoasă pe cât se credea.

În urma autopsiilor făcute victimelor COVID-19, Püschel a spus că toate acestea aveau comorbidități foarte grave și oricum ar fi murit în cursul acestui an.

Declarațiile medicului legist au fost preluate ulterior de foarte multe publicații germane. De asemenea, Klaus Püschel este de părere că ar trebui ca oamenii să revină la viața anterioară și a rugat-o public pe Angela Merkel, să înceapă procesul de revenire.

Ce este coronavirusul și cât de periculos este

Familia coronavirusurilor provoacă mai multe boli, cum ar fi bolile respiratorii acute. Acest virus poate fi transmis de la animale la oameni în urma contactului.

Originile virusului a pornit într-o piață din Wuhan, unde se vând produse în mod ilegal, dar cu toate acestea, mulți dintre pacienți au declarat că au fost expuși contactului direct cu animalele în lunile anterioare infectării.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, momentan nu se știe foarte multe lucruri despre acest virus, iar crearea unui vaccin împotriva acestuia, poate dura ani de zile.

În prezent, în România, coronavirusul a infectat peste 7.000 de persoane și a ucis 400 de persoane. Din cauza răspândirii noului virus, toate grădinițele, școlile, universitățile și școlile postliceale au fost închise până când situația se va remedia.

Autoritățile române au luat diverse măsuri pentru protecția cetățenilor și pentru a proteja pacienții din spitalele din ROmânia.

Anul acesta, sărbătorile de Paște vor fi altfel decât de obicei. Credincioșii vor primi Sfintele Paști și Lumina Sfântă în zilele de vineri și sâmbătă de către clerul bisericilor împreună cu cinci voluntari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: