Redactia.ro
Home » Monden » Mărturisirea șocantă a lui Sali Levent. Actorul a recunoscut că a consumat substanțe interzise

Mărturisirea șocantă a lui Sali Levent. Actorul a recunoscut că a consumat substanțe interzise

GALERIE FOTO (2) Sali Levent a spus adevarul

Sali Levent este cunoscut după ce a jucat în Pariu cu viață,intrepretând rolul lui Raphael, un tânăr exotic. Acesta a revenit pe scenă în urmă cu câțiva, iar în urmă cu câteva săptămâni a fost testat pozitiv cu coronvirus. Recent, artistul a vorbit despre un subiect delicat din viața sa, și anume drogurile.

Mărturisirea șocantă a lui Sali Levent. Actorul a spus că a consumat substanțe interzise

Sali Levent, în vârstă de 27 de ani a devenit cunoscut după ce a jucat în Pariu cu viața, alături de Alina Eremia, Dorian Popa, Sore, Cristina Ciobănași și Vlad Gherman. După o pauză de câțiva ani, Sali s-a întors pe scena showbiz-ului cu diferite proiecte.

În urmă cu câteva săptămâni Sali a fost testat pozitiv cu coronavirus, fiind în izolare la domiciliu.Recent, actorul a decis să spună adevărul și a recunoscut că a consumat substanțe interzise. Sali a explicat pe Instagram că a folosit acele substanțe pentru că era „supărat pe banii lui”, însă în urmă cu doi ani a decis să înceapă o nouă viață și a renunțat la ele.

„Am început o nouă viață acum 2 ani, după ce m-am lăsat de substanțe interzise. Consumam substanțe, pentru că eram supărat pe banii mei, nu-i mai haleam”, a scris Sali Levent pe Instagram.

Sali Levent, un copil problemă

Sali și-a obișnuit fanii cu dezvăluirile sale șocante. În urmă cu ceva timp, artistul a povestit că a fost un copil problemă, atât la școală, cât și acasă. Potrivit acestuia, rădea de copiii cu kilogramele în plus, iar situația a fost atât de gravă, încât părinților săi le era rușine să se prezinte la ședințele cu părinții. „Mă luam de copii grași, de fete, eram un derbedeu, eram un copil foarte rău. Îmi pare rău pentru cum eram. Aveam accese de superioritate, mă credeam <șefuț>. Mamei îi era rușine să vină la ședințe, tata venea dar nu vorbea, de rușine. Îmi plăcea să fiu în centrul atenției”, povestea actorul, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: