Redactia.ro
Home » Monden » Sali Levent a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte acum actorul

Sali Levent a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte acum actorul

GALERIE FOTO (5) Sali Levent a fost testat pozitiv cu coronavirus

În ultima perioadă, tot mai multe vedete au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Printre ele s-a numărat și actorul Sali Levent, care după o perioadă de câteva zile în care s-a tratat de COVID19, și-a revenit și se bucură de viață.

Sali Levent a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte acum actorul

Tot mai multe vedete au fost testate cu coronavirus, și au fost nevoite să stea in izolare o bună perioadă de timp. Unele dintre ele s-au confruntat cu o situație mai delicată, având în vedere că acest virus vine întotdeauna cu surprize neplăcute. Ei bine, printre cei care au avut coronavirus, s-a aflat și tânărul actor, Sali Levent. Actorul a preferat să treacă această perioadă fără a face prea multă vâlvă. Acum Sali și-a revenit și se bucură de viață.

În urmă cu câteva zile a fost surprins de paparazzi Cancan.ro în zona Pipera, acolo unde și-a petrecut perioada de izolare. Actorul a fost văzut în timp ce se plimba, în jurul blocului, probabil că își dorea să stea câteva minute la aer. Sali a păstrat distanța socială față de celelalte persoane, iar după câteva momente, Sali a decis să se întoarcă în casă.

Cine este Sali Levent

Sali Levent a devenit cunoscut după ce a jucat în serialul senzație, Pariu cu viața, difuzat pe Pro Tv. De-a lungul anilor, Sali le-a dat viață mai multor personaje, iar ultima peliculă în care publicul l-a putut admira, a fost comedia ”Faci sau Taci”, regizată de Iura Luncașu. Tânărul actor s-a născut pe 21 august în 1993 și este din județul Constanța. În luna noiembrie a anului 2010, acesta a fost component al trupei ”La-La Band”, alături de Sore, Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Raphael Tudor, Ana Baniciu și mulți alții. Sali a câștigat trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Românească “Florentin Delmar”, ediția a XXXV-a de la Focșani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: