Redactia.ro
Home » TV » Mărturisiri dureroase la 9 luni de la moartea lui Florin Condurățeanu. Fiul regretatului jurnalist: „Cred că tata a simțit finalul”

Mărturisiri dureroase la 9 luni de la moartea lui Florin Condurățeanu. Fiul regretatului jurnalist: „Cred că tata a simțit finalul”

La aproape 9 luni de la moartea lui Florin Condurățeanu, fiul regretatului jurnalist este încă devastat de pierderea părintelui său. Iubit de milioane de români, Condurățeanu ar fi împlinit, pe 12 martie, frumoasa vârstă de 79 de ani.

Este pentru prima dată când cei ce l-au îndrăgit pe Nea Țuțu, așa cum era cunoscut apropiații săi, nu îi vor mai putea spune “La mulți ani”. Florin Condurățeanu a murit pe data de 28 iunie 2021, în urma unui stop cardio-respirator.

Mărturisiri dureroase la 9 luni de la moartea lui Florin Condurățeanu. Fiul regretatului jurnalist: „Cred că tata a simțit finalul”

Fiul regretatului om de presă, Răzvan Condurățeanu, este încă devastat de durere din pricina pierderii tatălui său. Răzvan Condurățeanu a mărturisit cât de mult iubea jurnalistul să scrie, deși nu a putut să-și urmeze pasiunea pentru jurnalism din tinerețe.

„A fost repartizat la Petrol și gaze la Ploiești. De la petrol și gaze a ajuns la un institut de cercetare (…) De fiecare dată când venea de la serviciu – el se exprima cel mai frumos în scris – și venea acasă și avea biroul lui unde stătea și scria”, a dezvăluit fiul lui Florin Condurățeanu, la emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

Ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu, dezvăluite de fiul regretatului jurnalist: “Să nu te sperii”

Emoțiile s-au transformat în lacrimi pe fiul regretatului jurnalist și în momentul în care a retrăit ziua în care și-a dat ultima suflare. Fiul Răzvan a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu.

„Cred că tata a simțit finalul. În ziua în care s-a stins, el m-a sunat pe la ora 16. (…) zice ”să vii să mă iei de la ziar, că nu prea mă simt bine”. (…) zice ”mi-a fost rău, să nu te sperii, am căzut. A venit Salvarea și mi-a făcut o injecție și sunt bine, dar vreau să mergem acasă, că vreau să mă odihnesc”. I-am zis să mergem la spital, a refuzat ”te rog eu, du-mă acasă”. L-am dus acasă și ăsta a fost sfârșitul. (…) În momentul ăla mi-a spus atât ”tu trebuie să ai încredere în mine, că noi suntem puternici și trecem și peste lucrul ăsta”. A fost trist rău de tot momentul”, a povestit Răzvan Condurățeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: