Redactia.ro
Home » Homepage » Mărturisiri îngrozitoare ale copilei abuzată de președintele T.A.T.A

Mărturisiri îngrozitoare ale copilei abuzată de președintele T.A.T.A

Mărturisiri îngrozitoare ale copilei abuzată de președintele T.A.T.A

Președintele T.A.T.A,Bogdan Drăghici, este acuzat că și-ar fi violat fiica vitregă. Judecătorul de la Tribunalul București a fost îngrozit de probele prezentate de procuror.

Mărturisiri îngrozitoare ale copilei abuzată de președintele T.A.T.A

Potrivit Cancan.ro, fiica vitregă a lui Bogdran Drăghici ar fi fost abuzată de la vârsta de 10 ani până la vârsta de 13 ani, în mod repetat, de către tatăl său. Fetița era atât de speriată, încât nici nu a putut detalia cicrumstantele în care au avut loc agresiunile sexuale.

În documentele de la dosar, se observă faptul că abuzul devenise un lucru normal, încât nu s-a mai distind momentele și locurile în care el a avut loc.

Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date”, se arată în documentele de la dosar.

Fetița este traumatizată

În document se explică faptul că starea fetei din timpul audierii este destul de rea. Fetița este traumatizată, rușinată și plânge încontinuu și se simte vinovată pentru cele întâmplate. Magistratul care l-a trimis după gratii pe președintele Asociației. T.A.T.A se arată indignat față de comportamentul barbatului care și-a făcut o rutină din a-și viola și abuza sexual fiica.

Judecătorul are în vedere, în aprecierea pericolului social, modul în care a acţionat inculpatul, respectiv exercitarea de acte de agresiune sexuală şi acte de viol, care deveniseră o rutină,”.

Ceea ce este important, este faptul că Drăghici mai are în îngrijire alte două fetițe, iar magistratul vrea să afle dacă nu cumva au pățit și ele același lucru.

În prezent, inculpatul se ocupă de creşterea şi educarea minorelor şi  care în mod evident se află în acelaşi pericol în care s-a aflat şi până în anul 2016, şi cărora li s-ar putea întâmpla aceleaşi lucruri”, se arată în actul de la dosar.

Președintele Asociației T.A.T.A acuzat că și-a violat fetița vitregă

Bogdan Drăghici, președintele Alianței . Antidiscriminare a. Tututor. Tăticilor, pledează în continuare nevinovat și i-a convins pe anchetatori să producă probe și în favoarea lui. Motiv pentru care, a cerut ca pe lângă fiica vitregă care îl acuză de abuz sexual, să fie audiate și celelalte fiice ale sale. Acesta încerca să demonstreze că este un tată perfect și niciodată nu le-ar fi făcut rău fiicelor sale.

Potrivit unor surse, acestuia i s-a propus să se supună de bună voie unei expertize psihiatrice, însă a refuzat categoric. Testul poligraf nu a intrat deocamdată în discuție, deși acesta l-ar ajuta foarte mult pe. Bogdan. Drăghici pentru a-și dovedi nevinovăția. Însă, se pare că acest test nu îi va face un bine, ba din contră, ar putea dovedi contrariul spuselor lui.

Citeste si:O mamă înjunghiată de 21 de ori a făcut un gest impresionant pentru fiica ei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: