Redactia.ro
Home » Știri » Mărturisirile pacientului din Timiș, bătut de doctorița de familie: „Am căzut pe beton, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii”. Cum se apără medicul acuzat

Mărturisirile pacientului din Timiș, bătut de doctorița de familie: „Am căzut pe beton, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii”. Cum se apără medicul acuzat

Mărturisirile pacientului din Timiș, bătut de doctorița de familie: „Am căzut pe beton, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii”. Cum se apără medicul acuzat

Iată ce declarații a făcut pacientul din Timiș care ar fi fost bătut de doctorița de familie, dar care este și poziția medicului, care se pare că are altă variantă a poveștii. Magistrații de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare vor face dreptate în acest caz.

Mărturisirile pacientului bătut de doctorița de familie: „Am căzut pe beton, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii”

Un pacient din Timiș în vârstă de 66 de ani susține că a fost bătut de doctorița de familie în cabinet, dar și în afara lui. Bărbatul intenționa să ceară un bilet de trimitere, dar nu avea asigurare de sănătate și de aici a urmat conflictul, conform Știrile PRO TV.

Tudor Gheorghe, victimă, conform sursei: „Am mers vreo 10 metri și inopinant, din spate dup-dup. Două picioare în testicule și cu pumnii, și cu picioarele. Pe cuvânt! Am căzut jos. Am căzut jos pe beton și m-am lovit. După aceea mi-a dat cu picioarele, cu pumnii. Bine, eram plin cu sânge pe nas”.

Maria Gheorghe, fosta soție a bărbatului: „Eu am văzut de la poartă cand l-a bătut. Eu nu stau departe de dispensar. Când a venit de acolo, l-am întrebat ce s-a întâmplat”.

Cum se apără medicul acuzat că ar fi bătut pacientul din Timiș, cu „picioarele și cu pumnii”

Doctorița acuzată de pacient că l-a bătut are 39 de ani și e singurul medic de familie din sat. Aceasta are altă versiune a faptelor.

Olivera Bălan, medic de familie: „A sărit la mine în cabinet, să mă lovească. După ce m-a înjurat, s-a comportat urat, asta s-a întâmplat. A dorit să-mi ceară o trimitere cu toate că el nu este în regulă cu actele. Nu are card de sănătate, nu are adeverință înlocuitoare de card. A sărit să mă lovească, a tras de mine, m-a înjurat, mi-a vorbit urat și eu normal că m-am apărat, doar nu o să stau să mă bată acel domn”, a spus ea, conform Știrile Pro TV.

Rămâne de văzut cui o să dea dreptate polițiștii în acest caz, de care se ocupă magistrații de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: