Redactia.ro
Home » Homepage » Masacru la o școală din Belgrad. Nouă copii, un gardian și un profesor au fost împușcați mortal de un băiat de doar 14 ani

Masacru la o școală din Belgrad. Nouă copii, un gardian și un profesor au fost împușcați mortal de un băiat de doar 14 ani

Masacru la o școală din Belgrad. Nouă copii, un gardian și un profesor au fost împușcați mortal de un băiat de doar 14 ani. Iată detaliile!

Masacru la o școală din Belgrad

UPDATE 15:49: Adolescentul de doar 14 ani s-a ascuns în curtea şcolii după atacul mortal, acolo unde a fost prins de autorităţi. Acesta ar fi plănuit masacrul cu o lună în urmă. El a fost încătuşat, iar poliţiştii i-au pus pe cap o bluză în momentul în care l-au scos din curtea şcolii şi l-au urcat într-o autospecială de Poliţie.

Un adolescent a deschis focul miercuri dimineață într-o școală din centrul Belgradului, provocând un masacru de proporții, a anunțat poliția sârbă.

Poliția a primit un apel despre faptul că s-au executat împușcături în școala primară Vladislav Ribnikar în jurul orei 8:40, au precizat oficialii.

În comunicat se precizează faptul că băiatul ar fi tras mai multe focuri de armă din pistolul tatălui său spre alți elevi și spre paznicul școlii. Ulterior, a fost arestat.

Nouă copii, un gardian și un profesor au fost împușcați mortal de un băiat de doar 14 ani

Presa sârbă a relatat că nouă copii, un gardian și un profesor au fost uciși, scrie informer.rs., iar alții se află la terapie intensivă în urma incidentului. Poliția nu a oferit alte detalii. Rapoartele au declarat că părinții îngroziți au ajuns la școală încercând să-și găsească copiii.

Imaginile difuzate de presa locală de la fața locului au arătat agitația din afara școlii, în timp ce poliția l-a scos pe suspect, al cărui cap era acoperit în timp ce ofițerii îl conduceau spre o mașină parcată pe stradă.

Împușcăturile în masă în Serbia sunt extrem de rare. Cu toate acestea, experții au avertizat în repetate rânduri cu privire la numărul de arme rămase în țară după războaiele din anii 1990.

Poliția a izolat blocurile din jurul școlii Vladislav Ribnikar, în centrul Belgradului. Școlile primare din Serbia au opt clase.

 

Sursa foto: yahoo.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: