Redactia.ro
Home » Monden » Mașina lui Jador, făcută praf. Artistul a fost implicat într-un accident grav cu noul bolid de lux

Mașina lui Jador, făcută praf. Artistul a fost implicat într-un accident grav cu noul bolid de lux

Mașina lui Jador, făcută praf. (1)

Mașina lui Jador, făcută praf. Nu este prima oară când Jador se confruntă cu astfel de situații, dar de această dată situația a fost ceva mai serioasă. Bolidul de lux al lui Jador a fost avariată grav după ce un cal i-a ieșit în față. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Ce s-a întâmplat cu proprietarul animalului?

Mașina lui Jador, făcută praf. Artistul a fost implicat într-un accident grav cu noul bolid de lux

Mașina lui Jador, făcută praf. În urmă cu câteva ore, Jador a trecut prin momente de panică după ce a fost implicat într-un accident. Bolidul de lux pe care doar ce și l-a achiziționat a fost puternic avariat, după ce un cal a sărit pe mașina. Manelistul se afla pe locul din spate, în timp ce autoturismul era condus de un apropiat al acestuia. Artistul a postat pe contul său de Youtube un clip video în care explica cum a avut loc accidentul și cum arată acum mașina sa. „Daca aveam viteza, se putea intampla si asta. Ca lectie, oameni buni, legati-va animalele si nu le mai lasati pe strada. Am facut un mare accident, masina mea din pacate, de o luna de zile, arata asa. A sarit un cal in fata masinii, bine ca n-aveam viteza”, a spus artistul.

Ce s-a întâmplat cu proprietarul animalului

Cu toate astea, Jador a dat dovadă de omenie. Calul era supravegheat de un copil care i-a dat drumul pe stradă pentru a se plimba în voie. De frică să nu fie certat și să nu i se ceară să plătească daunele, copilul s-a ascuns. La un moment dat, artistul a aflat cine este proprietarul calului și l-a filmat pe băiat, care a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut ce pagubă a făcut animalul. În vlogul său, Jador a spus că nu va lua nicio măsură împotriva proprietarului animalului, pentru că a aflat că nu se descurcă cu banii. Mai mult, artistul l-a asigurat pe băiatul care plângea, că nu va păți nimic. „Stateam in spate ca de obicei si dintr-odata am auzit o pocnitura, a sarit calutul in fata noastra. Am avut noroc ca nu am avut viteza, Doamne ajuta ca suntem bine. M-a impresionat foarte mult…bineinteles ca nu suntem noi vinovati, omul a lasat calul sa alerge pe strada. Nici nu m-am intalnit cu proprietarul calului, copilul lui plangea, se ascunsese. Copilul asta mi-a rupt sufletul, plangea ca n-are bani, el se gandea la ce are de dat tatal lui”,a spus cantaretul in vlogul său.

La scurt timp, Jador a primit numeroase comentarii de la internauți care îi lăudau gestul, acesta dând dovadă de omenie. „Bravo Jador , ai dat dovada încă odată ca ai un suflet mare și meriți stima și respectul nostru ! De aia te iubește România ❤️💪🏻”, „Pe scurt, am plans ca un copil uitandu-ma la acest vlog. 🥺🥺 MA INCLIN. 🙏🏼🤗😘🥰”, „Mi-au dat şi mie lacrimile când l-am văzut pe bietul băieţel cum plângea, chiar am rămas impresionat de reacţia lui, mai rar aşa copii care să se gândească la familia lor, respect Jador pentru fapta făcută, Dumnezeu te va ajuta şi vei câştiga înzecit, multă sănătate!„, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: