Redactia.ro
Home » Știri » Mașini luate pe sus de valurile mării. Turiștii s-au aflat în pericol pe litoral

Mașini luate pe sus de valurile mării. Turiștii s-au aflat în pericol pe litoral

GALERIE FOTO (2)

Furtuna dezlănțuită pe Marea Tireniană a lovit cu putere Coasta Amalfitană, lăsând în urmă imagini uluitoare care au șocat întreaga regiune. Valurile puternice s-au înălțat la înălțimi de câțiva metri, pătrunzând adânc în străzile îndepărtate de mal și inundând totul în calea lor.

Impactul devastator al acestor valuri a luat prin surprindere pe toată lumea, iar mai multe mașini au fost luate ca niște jucării în fața furiei marine, generând panică și disperare printre turiștii și localnicii aflați în zonă.

Mașini luate pe sus de furtună

Pe lângă străzile inundate, scenele cu mașini acoperite de apă au fost capturate de turiști îngroziți, care au asistat neputincioși la această forță impresionantă a naturii. Autoturismele, chiar și cele mari și solide, păreau insignifiante în fața valurilor învolburate, sub forța cărora erau purtate precum jucăriile fragile. Nicio persoană nu și-ar fi imaginat că valurile vor deveni atât de mari și amenințătoare, iar momentul în care valurile au depășit protecția și au acoperit mașinile a fost cu siguranță unul de coșmar pentru cei prinși în mijlocul acestei furtuni devastatoare.

Cu toate acestea, norocul a fost de partea celor implicați, deoarece apa mării s-a retras înainte ca cineva să fie rănit. Turiștii surprinși în mașini au avut parte de o sperietură înfiorătoare, dar cel puțin nu au suferit răni grave. Totuși, această experiență extremă le va rămâne în memorie pentru mult timp de acum înainte.

Turiști disperați din cauza furtunii

Pe lângă incidentele terifiante de pe uscat, furtuna puternică a creat și disperare în rândul turiștilor aflați în larg, în ambarcațiuni vulnerabile. Imaginile și videoclipurile postate pe rețelele sociale au surprins mai multe persoane luptându-se cu disperare să vâslească în mijlocul valurilor impresionante pentru a ajunge la mal. Un vapor plin cu turiști care intenționa să plece în larg a fost aproape să se răstoarne din cauza puterii uriașe a valurilor, iar doar un miracol a făcut ca acesta să rămână în poziție verticală.

Această furtună aparent neobișnuită face parte dintr-un val de fenomene meteorologice extreme care au afectat Italia în ultima vreme. Nordul țării a fost lovit puternic de furtuni și inundații, iar regiunea Veneto, în special provinciile Padova și Rovigo, a fost printre cele mai afectate. Friuli, provinciile Pordenone, Udine, Gorizia și Trieste, precum și Ferrara, Ravenna și Forlì au resimțit, de asemenea, impactul acestor furtuni puternice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: