Redactia.ro
Home » TV » Masterchef 2019 este revenirea anului în showbiz: Jurați surpriză

Masterchef 2019 este revenirea anului în showbiz: Jurați surpriză

Masterchef REVINE în 2019! Pro TV a venit cu un anunț oficial în care informează că anul acesta va avea loc un nou sezon al îndrăgitei competiții de gătit pentru amatori, după ce în ultimii doi ani amisiunea nu a fost deloc ddifuzată pe post.

În anul următor, Masterchef este în exclusivitate doar cu participanți vedete. Atunci câștigătoare a deveni Elena Lasconi. Prima schimbare la nivel de echipă Masterchef a avut loc în anul 2014, an în care au plecat cei 3 chefi din juriu, dar și producătorul emisiunii.

Chef Patrizia Paglieri, Chef Adrian Hădean și Chef Florin Scripcă (Foa) devin astfel noii membri ai juriului Masterchef. Ultimul sezon Masterchef a fost difuzat în anul 2017. Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu formează atunci nou juriu pentru emisiune.

Masterchef 2019 – cine va juriza

Între timp, la Antena 1, emisiunea concurentă Chefi la cuțite, cu jurați Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu crește cu fiecare sezon nou. În acest fel, în anul 2017, anul cu ultimul sezon Masterchef difuzat de Pro TV, cele două emisiuni se intersectau în zilele de luni și marți.

Cei de la Pro pierdeau din ce în ce mai mult teren așa că s-a decis schimbarea orei de la 20.30 la 22.15 și a fost lăsată doar marți ca zi de difuzare.

Odată cu anunțul revenirii emisiunii de gătit, Pro TV anunță că a dat startul pentru înscrierile tuturor celor care cred că se pricep la gătit. Echipa din spatele Masterchef prromite un sezon cu totul neobișnuit. Astfel concurenții vor găti nu doar preparate excepționale ci vor avea ocazia să o facă în locații inedite.

Toți concurenții vor fi puși la cele mai dificile încercări atât din punct de vedere practic cât și creativ.

Se vehiculează că jurați ar putea fi din nou Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, cei trei chefi care au jurizat încă de la prima ediție a emisiunii în anul 2012, ediție prezentată de Răzvan Fodor și produsă de Mona Segall.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: