Redactia.ro
Home » Monden » Matei Stratan și Ileana Lazariuc și-au oficializat relația de iubire. Cum au fost surprinși FOTO

Matei Stratan și Ileana Lazariuc și-au oficializat relația de iubire. Cum au fost surprinși FOTO

GALERIE FOTO (2)

Matei Stratan și Ileana Lazariuc și-au oficializat relația în acest weekend! Cei doi au fost surprinși la un restaurant din cea mai bine cotată zonă a Capitalei, unde s-au făcut remarcați de cei din jur. Iată toate detaliile!

Matei Stratan și Ileana Lazariuc și-au oficializat relația de iubire.

Matei Stratan și Ileana Lazariuc au fost împreună la restaurantul „Uanderful”, din Floreasca, unde au fost surprinși la un an de zvonuri prin care se sublinia o relație amoroasă între ei. Acum totul este clar, iar apropierea dintre ei este concretizată și surprinsă de presa de cancan. Cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de Lili Sandu, prietenă de-o viață cu actrița, și soțul ei, Silviu Țolu și alte patru persoane apropiate lor, potrivit Cancan.ro.

Matei Stratan pare că a dat-o uitării pe Mădălina Ghenea, mama copilului lui, iar Ileana Lazariuc pare și ea că și-a luat gândul de la Țiriac Jr. Iată că acum, cei doi nu se mai ascund de presa mondenă și au decis să apară în public pentru prima dată. Cei doi ar fi fost afectuoși unul cu celălalt pe toată durata serii, iar la final nota de plată ar fi fost achitată chiar de către afacerist, acesta plătind nici mai mult, nici mai puțin de 4.400 de lei pentru această primă cină în public, conform sursei citate.

Sursa foto: Cancan

Cu ce se ocupă Matei Stratan

Noul iubit al Ileanei Lazariuc , Matei Stratan are 32 de ani și era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc. Acesta provine dintr-o familie bogată, a învățat la St.Benedicts și la Universitatea London Metropolitan, iar mai apoi și-a deschis propria firmă, unde produce muzică pentru filme celebre.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: