Redactia.ro
Home » Știri » Matilda Pascal Cojocărița este în doliu. ”Soarta a fost crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna”

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu. ”Soarta a fost crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna”

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu. ”Soarta a fost crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna”

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu! Cântăreața de muzică populară trece prin momente dificile, după ce a pierdut o persoană importantă din viața ei.

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu. ”Soarta a fost crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna”

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu! Cântăreața de muzică populară a pierdut o persoană importantă din viața ei. Vestea tristă a fost dată chiar de cântăreață. Acesta a anunțat pe Facebook decesul fostului său soț, Ioan Cojocărița, alături de care a „petrecut anii tinereții, 13 la număr”.

Interpreta de muzică populară a publicat o fotografie alături de fostul soț și fiul lor. Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant. Matilda Pascal Cojocărița și fostul ei soț rămăseseră într-o relație de prietenie.

”Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tineretii, 13 la numar , cu care am inceput viata de familie, OMUL care mi-a daruit cel mai frumos si scump cadou de pe pamant , pe Alin , copilul nostru. Am ramas intr-o frumoasa relatie de prietenie pe viata. De data aceasta soarta a fost mult mai cruda si ne-a despartit pentru totdeauna …ne-ai parasit! Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru sufletul tau nobil! Drum lin catre stele Jane ! Dumnezeu sa te ierte si sa-ti odihneasca sufletul in pace !”, este mesajul postat pe Facebook de îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Matilda Pascal Cojocărița și fostul soț aveau o relație de prietenie

Vedeta avea un copil din fosta căsnicie cu Ioan Cojocărița, pe Alin. Fostul soț traia în Italia. Cei doi rămăseseră într-o relație bună de prietenie. În vârstă de 62 de ani, interpreta muzică populară este extrem de îndurerată de vestea neașteptată.

Matilda Pascal s-a născut la Vaslui. Studiile liceale și le-a absolvit la Liceul Emil Racoviță din Iași, cursuri serale, iar cele superioare la Facultatea de Muzică, în cadrul Universitații Spiru Haret. Ulterior a absolvit și masteratul în folclor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: