Redactia.ro
Home » Monden » Maurice Munteanu a asistat la o scenă de violență care l-a marcat: „Te nenorocesc, te joc în picioare” 

Maurice Munteanu a asistat la o scenă de violență care l-a marcat: „Te nenorocesc, te joc în picioare” 

Maurice Munteanu a povestit într-o postare pe rețelele de socializare că a asistat la o scenă de violență care l-a marcat. Fashion editorul a avut și un mesaj pentru femeile care își agresează copiiii. Maurice Munteanu, îndrăgitul jurat de la „Bravo, ai stil!”, a povestit pe pe pagina lui de Facebook o întâmplare la care a fost martor și care l-a afectat din punct de vedere emoțional.

Maurice Munteanu a asistat la o scenă de violență care l-a marcat

Maurice Munteanu a trecut printr-un moment tensionant atunci când a asistat la o scenă de violență. Vedeta a răbufnit în mediul online:

„Te nenorocesc, te joc în picioare! În timp ce mă îndreptam discret către un și mai discret magazin de cartier, aud un urlet. Mă uit discret în dreapta și, în incinta unui loc de joacă pentru copii, văd un băiat de vreo 5 ani care se împiedicase alergând și care, cel mai probabil, se julise la genunchi. Nimic mai firesc! Nu trec 2 secunde și aud un alt urlet. De data aceasta unul războinic! „Ionuț, te nenorocesc, te joc în picioare!”. Și spre băiat se îndreaptă o doamnă, probabil bunica. Zdrang! Îi arde o scatoalcă care îi zdruncină copilului karma. Copilul începe să urle și mai tare. „Aaaa, îți bați joc de mine?”. Și îi mai arde una, de data asta decisivă, să fie sigură că lecția de parenting a reușit și azi.Îi distrugeți, doamnelor! De mici! Îi faceți pachet. Ei, la rândul lor, vor face la fel și iată cum se instalează discret dezechilibrul. ”, a povestit fashion editorul revistei Elle.

Maurice Munteanu, despre visul de a deveni părinte

Maurice Munteanu a povestit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că își dorește să aibă o fetiță pe care să o cheme Nora, însă acum se concentrează pe copiii prietenilor lui:

 Acum nu îmi mai doresc un copil. Mi-ar plăcea foarte tare să mă concentrez foarte tare pe copiii prietenilor mei, să petrec mai mult timp cu ei, dar eu nu îmi doresc un copil. Acum este mult prea târziu, consider că mi-aș pierde foarte repede răbdarea și răbdarea este foarte importantă atunci când vrei să educi așa cum trebuie un copil.  Eu am pierdut acest tren, nu am niciun fel de regret, așa au fost lucrurile, așa s-a întâmplat. Nu cred că scrie undeva, nicăieri nu scrie că toată lumea trebuie să aibă copii sau că toată lumea trebuie să trăiască povești infinite de dragoste. Unii poate chiar nu le trăiesc”, a mărturisit Maurice Munteanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: