Redactia.ro
Home » Știri » Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu, în scandalul „declarațiilor sinistre”. Ce s-a întâmplat între ei doi: s-au iertat sau au uitat totul?

Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu, în scandalul „declarațiilor sinistre”. Ce s-a întâmplat între ei doi: s-au iertat sau au uitat totul?

Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu, în scandalul „declarațiilor sinistre”. Ce s-a întâmplat între ei doi

Între Maurice Munteanu și Mihaela Răduleascu s-au creat tensiuni acum șapte ani, din cauza unor declarații considerate homofobe și „sinistre” făcute de Mihaela Rădulescu. Nici acum, Maurice Munteanu nu a uitat, susținând că i s-a părut „crunt” ce s-a întâmplat atunci.

Maurice Munteanu și Mihaela Rădulescu, în scandalul „declarațiilor sinistre”. Ce s-a întâmplat între ei doi

În 2015, Mihaela Rădulescu a făcut câteva declarații care au deranjat comunitatea LGBT.

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate în egală măsură cu drepturile unei majorităţi”.

„Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe…la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morală anume, solidă şi dreaptă”, , scria aceasta, la acel moment, pe blogul ei.

Maurice Munteanu a luat poziție atunci și a sărit să le ia apărarea persoanelor gay și nu numai.

„Ce înseamnă anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei naţii cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternităţii, din punctul tău de vedere. Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea”.

„Şi am să te întreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălţimea balconului tău închiriat din Monaco, ce înseamnă normalitatea?”.

„Și pe mine, Mihaela, mă deranjează teribil femeile care arată ieftin. Te-ai întrebat, în penumbra balconului din Monaco, că poate și pe mine, anormalul, mă deranjează pantofii tăi cu platformă? Sau rochiile penibile în care îți îndeși sânii 3D? Te-ai întrebat, vreodată, ce va spune băiatul tău după ce va vedea înregistrări video cu o mama care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate?”, scria stilistul Maurice Munteanu pe blogul lui, după declarațiile Mihaelei Rădulescu.

Ce i-a spus Mihaela Rădulescu lui Maurice Munteanu imediat după scandal

Șapte ani mai târziu, Maurice Munteanu poate că a iertat, dar nu a uitat. N-a fost o ceartă între el și Mihaela Rădulescu, de fapt, dar declarațiile ei au fost într-adevăr „sinistre”, așa cum a spus el într-un interviu online la „Fiță cu Adiță”.

„M-a dezamăgit foarte tare. Tu, ca om, ca jurnalist să vii să declari enormitățile alea mi se pare crunt”, a precizat Maurice Munteanu.

„Mi se pare crunt ca o persoană care are, totuși, un cuvânt de spus în media, o persoană care trăiește în afara granițelor țării de foarte multă vreme (…) are tupeul, curajul, de a face tipul ăsta de declarație sinistră. (…) Ea mi-a scris după și mi-a spus că nu avea nicio legătură cu mine, ba chiar că pe mine mă apreciază. (…) Dar e stupid, nu ai cum să spui că pe mine mă apreciezi, păi, bun, și cu restul ce faci? Pe restul îi omorâm, îi băgăm la… Adică, nu se poate!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: