Redactia.ro
Home » TV » Maurice Munteanu trăiește o poveste de dragoste interzisă? „E cineva foarte simpatic, dar nu se poate”

Maurice Munteanu trăiește o poveste de dragoste interzisă? „E cineva foarte simpatic, dar nu se poate”

Maurice Munteanu trăiește o poveste de dragoste interzisă? „E cineva foarte simpatic, dar nu se poate”

Maurice Munteanu, juratul de la „Bravo, ai stil!”, este unul dintre cele mai simpatice și îndrăgite personaje de pe TV. Mereu jovial și sincer, acesta a câștigat respectul și iubirea fanilor săi. Recent, el a făcut o mărturisire inedită despre viața lui privată. El a povestit, într-un live al revistei Elle!, că ar fi cunoscut pe cineva cu care ar vrea să aibă o legătură amoroasă.

Maurice Munteanu trăiește o poveste de dragoste interzisă?

Juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” a admis că odată cu încheierea stării de urgență și-a reluat activitățile sociale și că într-una dintre ieșire sale a cunoscut pe cineva. Dorind să-i protejeze identitatea, Maurice n-a vrut să spună cine este bărbatul care i-a atras atenția, însă a mărturisit că i-a picat cu tronc.

Celebrul jurat spune că a avut o conexiune deosebită cu respectivul, însă că nu s-a putut lega o idilă. „Parcă m-aș îndrăgosti! Am cunoscut pe cineva tare simpatic azi-noapte. Cineva foarte simpatic, fetiță, dar problema eternă a vieții mele – caz imposibil. Ar vrea, dar nu se poate.”, a povestit Maurice în respectivul live pe Youtube.

Cine este bărbatul de care Maurice s-a îndrăgostit

Criticul de modă a povestit, însă, că legătura dintre ei ar fi imposibilă, din motive pe care nu le-a precizat. Este, totuși, curios să vadă ce se va întâmpla pe viitor. „Ce să fac, Domnica? De ce nu a fost și la mine la fel de simplu ca la tine? Te-ai cunoscut cu Geo pe pârtie. V-ați cunoscut, v-ați plăcut, v-ați luat, ați făcut copii. De ce nu e și la mine la fel de simplu? (…) Oricum, am cunoscut pe cineva simpatic. Acum să vedem ce se întâmplă.”, a mai povestit acesta.

Maurice a povestit, în cadrul aceluiași live, și că a făcut, la un moment dat, o pasiune pentru un medic. Confruntându-se de multe ori cu atacuri de panică, acesta a ajuns la urgențe, unde l-ar fi cunoscut. „Am făcut o pasiune pentru unul. Într-un consult oftalmologic, apare o splendoare. De la secția oftalmologie. Profil Germania. Cred că ar fi fost și genul tău. Ceva de o civilizație rară. Splendid. Dar evident nu se putea. Avea verighetă. Asta e.”, a mai povestit Maurice.

Amintim că, de-a lungul anilor, Maurice a fost extrem de discret cu viața lui personală. Într-un interviu mai vechi, juratul a menționat că unul dintre lucrurile de care este mândru în viața sa este faptul că a iubit mult. „Nu știu dacă este neapărat o realizare, dar am iubit intens.”, a spus Maurice Munteanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini