Redactia.ro
Home » TV » Cătălin Botezatu revine la Kanal D. “Bravo, ai stil! Celebrities” începe miercuri, 22 ianuarie 2020

Cătălin Botezatu revine la Kanal D. “Bravo, ai stil! Celebrities” începe miercuri, 22 ianuarie 2020

Cătălin Botezatu se numără printre jurații emisiunii

Cătălin Botezatu revine la emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Noua producție Kanal D va fi difuzată pe post de miercuri până vineri, de la ora 22.00. Galele vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 23.00. În ediția de sâmbătă se vor face eliminări în rândul concurentelor.

Bravo ai stil este o emisiuni consacrată la postul TV Kanal D și e unul dintre cele mai urmărite show-uri de fashion din România. A devenit un fenomen uriaș, generând comunități mari de fani în online. Noua formulă din 2020 aduce surprize uriaşe, sub numele de “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Cătălin Botezatu este unul dintre jurații emisiunii, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Noutatea ediției “Bravo, ai stil! Celebrities”: concurentele sunt faimoase

Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu şi Bianca Rus, ele sunt participantele la emisiune. Prezentatoarea show-ului este tot Ilinca Vandici.

“Suntem o adevărată echipa, o familie, aici la . Am început filmările pentru emisiune, aşa că trebuie să vă mărturisesc că de abia aştept să le vedeţi evoluând pe podium pe cele nouă concurente.

De abia aştept reîntâlnirea cu telespectatorii, cel de-al şaselea sezon va fi unul la superlativ; concurentele sunt mai pregătite ca niciodată, iar pretenţiile juraţilor sunt cu atât mai mari cu cât aceste tinere au deja exerciţiul notorietăţii şi al televiziunii”, spune Ilinca Vandici.

Când începe Bravo ai Stil? Premiera show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, miercuri, 22 ianuarie, la ora 22:00, la Kanal D!

Cătălin Botezatu revine la Kanal D pentru un nou format al emisiunii de fashion și stil. În acest an, telespectatorii “Bravo, ai stil! Celebrities” își vor putea susţine favorita prin vot SMS.

În noua ediție nu vor mai defila în fața juraților concurente obișnuite, ci doar celebrități. Cele nouă aspirante la marele titlu, cu o experienta remarcabilă atât în showbiz, cât și pe rețelele sociale, adevărați trendsetteri în materie de modă, sunt pregătite de show.

„Bravo, ai stil! este cel mai urmărit format TV de fashion și stil din România şi a generat, de-a lungul celor cinci sezoane difuzate până acum, o adevărată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioanelor de fani ai emisiunii.

Emisiunea s-a impus ca un adevărat spectacol al formării şi al creativităţii şi a dezvoltat comunităţi în social media, neîncetând să surprindă şi să uimească, de la un sezon la celălalt. Noul sezon, cu numarul sase, poarta numele de „Bravo, ai stil! Celebrities” si aduce pe micile ecrane o schimbare radicala: toate concurentele sunt vedete!”, anunță reprezentații postului de televiziune Kanal D.

Cătălin Botezatu revine la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Cătălin Botezatu revine în postura de jurat al emisiunii. Designerul a luat decizia la care puțini se așteptau. S-a vehiculat în presă că Botezatu nu va mai reveni în televiune după clipele grele prin care a trecut anul trecut. A avut mai multe probleme de sănătate și a suferit o operație la colon și a trecut prin multe ședințe de chimioterapie. Ținând cont de această situație, producătorii de la show-ul TV s-au gândit chiar și la o rezervă, în cazul în care juratul nu ar fi fost dispus să participe la show.

Ei bine, nici piedică nu l-a oprit pe Bote să fie jurat la emisiunea deja consacrată, unde va determina soarta concurentelor, alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: