Redactia.ro
Home » Știri » Max, fotograful rănit în Colectiv, mărturii cutremurătoare

Max, fotograful rănit în Colectiv, mărturii cutremurătoare

Max, fotograful rănit în Colectiv, mărturii cutremurătoare

Fotograful rănit în Colectiv. Joi, au avut loc noi audieri în procesul Colectiv. Max, fotograful rănit în Colectiv, a făcut mărturii șocante.

Max, fotograful rănit în Colectiv, mărturii cutremurătoare

La Tribunalul București, au avut loc joi, noi audieri în cazul Colectiv, unde părinții victimelor si supraviețuitorii din tragedia de la Colectiv au fost prezenți.

Mihai Anghel, sau Max, așa cum este cunoscut de prieteni, se numără printre supraviețuitorii de la Colectiv. Max, este fotograf și se afla vineri, 30 octombrie 2015, în Clubul Colectiv pentru a-și face treaba. În seara aceea, trupa de rock „Goodbye to Gravity” își lansa albumul „Mantras of War”.

Tânărul a povestit prin ce drame a trecut de când a avut loc dezastrul din Colectiv

Nu sunt bine psihic. Am episoade de stres. Nu dorm bine. Am episoade de pierdere gravă a memoriei. Mă trezesc în alte camere decat în cele în care știu că eram înainte de somn. Nu îmi mai amintesc telefoanele și discuțiile pe care le am.

Fosta mea iubită m-a dat afară după tragedie. Oarecum nu putea sta după fundul meu, ca să spun așa. Nu mi-a reproșat asta în mod direct. Dar despre asta a fost vorba în definitiv. Nu era genul de om care să aibă grijă de cineva. A trebuit să plec din locuința ei pentru că acolo eram mutat. Am pierdut si locul de muncă. Mi-a fost încetat contractul de muncă”, a mărturisit Max.

Pe 30 octombrie 2019, s-au împlinit patru ani de la tragedia care a îngrozit întreaga Românie. Incendiul din clubul Colectiv a ucis 65 de persoane, dintre care peste o suta au fost răniți grav. Noaptea din 30 octombrie 2015, nu va fi uitată de România.

Citeste si:Polițistul care l-a arestat pe fiul lui „El Chapo” a fost executat cu 150 de focuri de armă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: