Redactia.ro
Home » Știri » Max, motanul furat de ruși și-a regăsit stăpânii. Felina a călătorit 600 de kilometri

Max, motanul furat de ruși și-a regăsit stăpânii. Felina a călătorit 600 de kilometri

Max, motanul furat de ruși și-a regăsit stăpânii

Max, motanul furat de ruși și-a regăsit stăpânii. Povestea unui motan din Ucraina a devenit virală în mediul online. Max a fost furat de ruși, dar și-a regăsit stăpânii. Pisica a avut mare noroc, iar după 80 de zile în care a parcurs 600 de kilometri, s-a reîntâlnit cu familia sa.

Max, motanul furat de ruși și-a regăsit stăpânii. Felina a călătorit 600 de kilometri

Milioane de ucraineni au fugit din calea atacurilor inițiate de armata rusă. Oamenii și-au abandonat casele și munca pe care au agonisit-o o viață întreagă. De asemenea, unii dintre ei și-au pierdut și animalele, trăind cu speranța că într-o zi se vor reîntâlni. Este și povestea unui motan al unei familii care locuia lângă Kiev. Max locuia cu fiul soțul și stăpâna sa, iar după izbuncirea războiului a fost furat de ruși. Familia a fost nevoită să fugă din calea războiului și s-au refugiat în Cehia. Femeia a povestit că a sunat la vecini să spargp geamurile locuinței, pentru a motanul să poată ieși.

Ulterior a aflat că Max fusese luat de ruși și dus către Belarus. După ce rușii au părăsit Bucea, stăpâna motanului s-a întors acasă, dar nu a mai găsit felina. Cu toate astea, avea să aibă parte de o surpriză neașteptată. Max a reușit să evadeze din capitivitate, iar la 300 de kilometri de unde a fost furat, a fost găsit de o femeie care i-a verificat zgarda. Max avea la gât medalionul unde erau scrise toate informațiile de contact ale stăpânilor. Pisica a ajuns la voluntarii din Belarus, care l-au analizat și i-au făcut actele necesare ca să se întoarcă la familia sa. Motanul a ajuns pe mâna polonezilor, iar într-un final s-a reunit cu familia sa după un drum de 80 de zile și 600 de kilometri. Povestea motanului Max a ajuns virală în mediul online.

Povestea unui câine care a avut grijă de stăpâna lui și de fiica acesteia în timp ce părăseau Ucraina din cauza războiului

Milioane de ucraineni au fugit din calea războiului, reușind să ia cu ei tot ce era mai de preț pentru ei. Unii dintre ei au ales să își lase lucrurile personale și să își salveze animalele. Este și povestea unui câine, pe nume Sherlock, care a devenit erou pentru familia sa. Sherlock este din rasa Corgi care a fost alături de familia lui chiar și în cele mai grele momente. În timp ce stăpâna lui, dresoarea de câini Viktoria Kunakovskaya și fiica ei părăseau orașul natal Odesa, câinele a stat lângă ele pe tot parcursul călătoriei spre Slovacia și le-a făcut să zâmbească.

Acesta chiar le-a încălzăit atunci când condițiile meteo nu au fost unele favorabile. Viktoria și fiica ei au fost forțate să părăsească Ucraina pentru a se salva din calea bombardamentelor, luând cu ele doar câteva lucruri și pe animalul lor de companie. La granița, pe lângă echipele care le-au oferit alimente, medicamente și haine s-au aflat și organizații privind protecția animalelor și medici veterinari care au avut grijă de ele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: