Redactia.ro
Home » Știri » Medic sirian de la Institutul Oncologic din București, prins după ce a cerut șpagă unei bolnave de cancer

Medic sirian de la Institutul Oncologic din București, prins după ce a cerut șpagă unei bolnave de cancer

Tinere în stare gravă după intervențiile unui medic estetician fals. O intervenție costa doar 600 de lei

Caz uluitor la Institutul Oncologic din București, unde un medic originar din Siria, angajat al instituției, a fost reţinut de ofiţerii Anticorupţie. Totul după ce cadrul medical ar fi fost prins în timp ce primea mită de la fiica unei paciente bolnave de cancer.

Ofițerii DGA au avut pe masă dosarul doctorului după ce fiica pacientei în vârstă de 52 de ani, bolnavă de cancer de col uterin, s-a plâns că medicul ar fi pretins sume însemnate de bani ca să facă o intervenție chirurgicală.

Medic sirian de la Institutul Oncologic din București, prins după ce a cerut șpagă unei bolnave de cancer

Potrivit femeii, medicul sirian i-ar fi cerut 9.000 de lei. Însă, ulterior, și-a redus pretențiile la 6.000 de lei. În urma sesizării făcute, s-a organizat și un flagrant în acest caz.

Despre medicul sirian, în vârstă de 47 de ani, se cunoaște faptul că a absolvit Universitatea Carol Davila din Capitală în 1995, apoi și-a luat doctoratul în 2009. Este specialist în obstretică-ginecologie, dar și chirurgie oncologică.

Medicul în cauză ar fi fost prins în flagrant chiar în cabinetul său de la clinica privată unde profesa. Acum este în custodia poliției.

Ce riscă medicul de la Institutul Oncologic din București, prins că a cerut șpagă

Potrivit Știrile Pro Tv, în cursul zilei de vineri, medicul ar urma să fie dus în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă de 30 de zile.

Este vorba de o măsură pe care anchetatorii de la Parchetul Capitalei o cer în condițiile în care sunt acuzații de luare de mită, iar medicul ar fi condiționat actul medical de primirea acestor sume de bani.

Iar dacă va urma un process și dacă va fi găsit vinovat, medicul sirian de la Institutul Oncologic din București ar risca până la 7 ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: