Redactia.ro
Home » Știri » Medicamentul care „ia gripa în 24 de ore”.Ce spune Adrian Streinu Cercel despre acest remediu

Medicamentul care „ia gripa în 24 de ore”.Ce spune Adrian Streinu Cercel despre acest remediu

Medicamentul care "ia gripa în 24 de ore".Ce spune Adrian Streinu Cercel despre acest remediu

Medicamentul care „ia gripa în 24 de ore”.Ce spune Adrian Streinu Cercel despre acest remediu. Directorul Institutului de Boli Infecțioase a precizat că există un medicament în tratarea gripei, informează Mediafax.

Medicamentul care „ia gripa în 24 de ore”.Ce spune Adrian Streinu Cercel despre acest remediu

Adrian Streinu Cercel a declarat miercuri, că medicamentul Oseltamivir atenuează simptomele gripei în doar 24 de ore, dar se pare că unii medici sunt rezervați în prescrierea lui.

Gripa se tratează cu medicamente antivirale și există un medicament Oseltamivir, care se folosește și în 24 de ore îți ia ca cu mâna. Ca atare trebuie folosite. Am văzut acum că o serie de medici u prescriu Oseltamivir, că le-a spus cineva că n-au voie să scrie. Eu înțeleg medicina defensivă și că fiecare să facă numai ce e în teritoriul lui, dar într-o astfel de situație toată lumea trebuie să pună umărul pentru a limita răspândirea virusului„, a declarat Adrian Cercel.

20 la sută din testele de gripă sunt fals negative

Potrivit directorului Institutului de Boli Infecțioase, oamenii vin des la spital pentru a face testele gripale dimineața, la prânz și seara.

Te doare capul, faci febră 39-40 de grade, te dor mușchii ca și cum ai fi fost bătut! E gripă! N-ai nevoie de niciun test. Ai nevoie să stai acasă, să te izolezi, să-ți suni medicul de familie și să-i spui ce ai. Acum, moda asta, că facem testul dimineață, la prânz și seara, bombardăm camerele de gardă cu zeci de pacienți, sute de pacienți, este o aiureală. Nu facem decât să mutăm virusul de colo colo„a mai spus Adrian Cercel.

De asemenea, acesta a arătat că 20% dintre testele de gripă sunt fals negative.

Dacă aveți un test nehativ, ce o să spuneți, că n-aveți gripă și nu vă tratați? Eu cred că este cazul să ne băgăm mințile în cap și să ne vedem de treburile noastre„.

Citeste si:Andi Moisescu pleacă de la ProTv?! Prezentatorul a fost înlocuit de la emisiunea Pe bune!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini