Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Medicii au asigurat-o că nu va avea niciodată copii, dar ultimii 14 ani i-a petrecut însărcinată. Iată cine este femeia și câți moștenitori a ajuns să aibă

Medicii au asigurat-o că nu va avea niciodată copii, dar ultimii 14 ani i-a petrecut însărcinată. Iată cine este femeia și câți moștenitori a ajuns să aibă

GALERIE FOTO (2)

În urmă cu 14 ani, medicul ei i-a garantat că nu va putea niciodată să fie mamă, dar soarta i-a arătat că acest lucru nu este așa. Ea este femeia care deși nu avea nicio speranță să rămână însărcinată a dat naștere la zece moștenitori care îi seamănă perfect.

Care este povestea lui Satu Gonzalez

Multe femei visează să devină mame, dar visul a fost aproape luat de la o femeie care credea că nu va putea niciodată să-și întemeieze o familie. Dar acum, Satu Nordling Gonzalez, originară din Suedia, este o mamă mândră. Ea are 10 copii și și-a petrecut ultimii 14 ani din viață însărcinată.

Mama în vârstă de 35 de ani își detaliază viața de familie pe Instagram și împărtășește fotografii adorabile ale copiilor ei cu vârsta cuprinsă între șapte luni și 13 ani. Satu Gonzalez, care este o mamă care stă acasă, ar fi avut 21 de ani când a rămas însărcinată pentru prima dată, dar sarcina s-a încheiat tragic printr-un într-un avort spontan.

A crezut că i s-a spulberat visul, dar viața ei a luat o întorsătură

Potrivit unei publicații locale suedeze , Satu Gonzalez a rămas cu cicatrici pe uter și visul de a rămâne gravidă din nou s-a dovedit dificil, poate chiar imposibil din perspectiva medicului ei. Din cauza stresului, ovulația s-a oprit în întregime pentru Satu Gonzalez, care a crezut că nu va mai putea deveni niciodată mamă. „Nu voi deveni niciodată ceea ce am simțit că sunt creată, o mamă”, a spus Satu Gonzalez.

Dar, doi ani mai târziu, a rămas însărcinată din nou după ce s-a gândit că este infertilă. Ea și soțul Andres au întâmpinat-o pe bebelușul Nicole în 2008. Acum, Satu și Andres, care lucrează în construcții, au șase fete și patru băieți. Cei doi soți și-au întâmpinat cel mai tânăr Benjamin în urmă cu doar șapte luni. Ceilalți copii sunt Nicole, 13, Vanessa, 12, gemenii Jonathan și Danilo, 11, Olivia, 8, Kevin, 7, Celina, 6 ani, Isabelle, 3 ani, Melania, 1 an și Benjamin 7 luni.

Să punem în valoare această ultimă săptămână de vacanță de vară! Luni viitoare Celina începe clasa preșcolară. Va fi „școlită” cu 2-3 zile înainte de începerea restului școlii. 📚 Am scris noile cursuri actualizate pe care le vor continua să le studieze și se simte puțin suprarealist.Cât de mari au crescut! ❤️Cei trei mici rămân acasă cu mine. La ce curs participați tu / sau copiii dvs. în această toamnă?„, a scris Satu Gonzalez în cea mai recentă postare.

sursa foto: instagram.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: