Redactia.ro
Home » Știri » Medicii din Iași au reatașat piciorul tânărului de 15 ani lovit de tren în timp ce asculta muzică la căști. Operația a durat 13 ore FOTO

Medicii din Iași au reatașat piciorul tânărului de 15 ani lovit de tren în timp ce asculta muzică la căști. Operația a durat 13 ore FOTO

Medicii din Iași au reatașat piciorul tânărului de 15 ani lovit de tren în timp ce asculta muzică la căști. Operația a durat 13 ore

Medicii din Iași au reatașat piciorul tânărului de 15 ani lovit de tren în timp ce asculta muzică la căști. Operația a durat 13 ore. Iată toate detaliile!

Medicii din Iași au reatașat piciorul tânărului de 15 ani lovit de tren în timp ce asculta muzică la căști

Medicii de la Spitalul Sfânta Maria din Iași au replantat piciorul băiatului lovit de un tren în Vatra Dornei, în cursul zile de ieri, 17.01.2023. Intervenția medicală a durat 13 ore, iar medicii au realizat operația cu succes. Aceeași echipă de medici a intervenit și în operația de replantare în cazul Alexiei, adolescenta rănită grav în accidentul din Pașcani, din luna decembrie a anului 2022.

Medicii au intrat în sala de operație, pentru a-i replanta piciorul stâng tânărului lovit de tren, ieri la ora 14 și au ieșit la 3 dimineața, potrivit digi24.ro.

Sursa foto: presasm.ro

Tânărul se află sub supraveghere medicală

Tânărul de doar 15 ani a fost adus la spital în stare critică, în șoc traumatic și hemoragic, după ce a fost lovit de tren, în timp ce asculta muzică, În urma impactului, piciorul său stâng a fost retezat. Acum, în urma operației, băiatul este înternat la terapie intensivă, sub supraveghere medicală.

Inițial, tânărul a fost dus la UPU, la Spitalul din Vatra Dornei, unde a fost stabilizat, iar de acolo a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la la Spitalul pentru copii Sfânta Maria, în Iași. Ulterior, a fost consultat și trimis pentru investigații suplimentare la Spitalul de Neoruchirurgie, deoarece a suferit un traumatism cranio cerebral sever în momentul impactului. Întors la Spitalul Sfânta Maria, medicii au început operația, deoarece dețineau toate datele privind starea acestuia de sănătate, conform sursei citate.

 

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: