Redactia.ro
Home » Știri » Medicii legiști au confirmat! Nelu Ploieșteanu avea COVID-19 când a murit

Medicii legiști au confirmat! Nelu Ploieșteanu avea COVID-19 când a murit

Medicii legiști au confirmat! Nelu Ploieșteanu avea COVID-19 când a murit

Nelu Ploiesteanu a fost infectat cu COVID-19 în momentul în care a murit, potrivit declarațiilor medicilor legiști. Rezultatul testului a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino.

Nelu Ploiesteanu avea COVID-19 când a murit

Medicii legiști au confirmat că Nelu Ploiesteanu era infectat cu COVID-19 în momentul în care a murit, potrivit unor surse medicale care au făcut declarații pentru gandul.ro. Rezultatul testului a fost efectuat la Institutul de Cercetare Cantacuzino.

Nelu Ploieșteanu, marele interpret de muzică lăutărească, va fi înmormântat conform procedurii COVID-19 și va fi dus direct la groapă. Familia urmează să ridice trupul neînsuflețit al artistului în cursul zilei de astăzi, potrivit sursele citate.

Nelu Ploieșteanu a murit vineri, în jurul orei 01:00 noaptea, potrivit ultimelor date despre dispariția fulgerătoare a îndrăgitului artist. Vestea tragică a morții lui Nelu Ploieșteanu a șocat lumea muzicii, dar și publicul din România. Având în vedere condițiile actuale impuse de pandemia de Coronavirus, Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat cât mai repede.

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață din pricina infecției cu coronavirus. Îndrăgitul artist de muzică lăutărească a refuzat să creadă în COVID-19, însă starea lui de sănătate s-a degradat într-un timp foarte scurt tocmai din cauza temutului virus.

Pe data de 16 martie, Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital, unde a fost internat la Terapie Intensivă, deoarece starea sa de sanatate se degradase accentuat, iar plămânii săi erau afectați în proporție de 70%. Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, în scurt timp, din cauza pandemiei de coronavirus.

Interpretul de muzică lăutărească își va găsi odihna veșnică în Cimitirul Străulești 2, chiar lângă fiul său, care s-a stins de foarte tânăr și după care marele artist și familia acestuia au suferit enorm. Este vorba despre Mihăiță, unicul fiu al lui Nelu Ploieșteanu, care a murit la doar 32 de ani. Tânărul suferea de o boală nimicitoare, fiind bolnav de tetrapareză spastică, provocată de un vaccin administrat în copilărie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: