Redactia.ro
Home » Știri » Medicul Monica Pop reacționează dur: „Fam. Buhnici, examen oftalmologic urgent! Oglindă or fi având?”

Medicul Monica Pop reacționează dur: „Fam. Buhnici, examen oftalmologic urgent! Oglindă or fi având?”

Medicul Monica Pop reacționează dur: „Fam. Buhnici, examen oftalmologic urgent! Oglindă or fi având?”

Medicul Monica Pop a reacționat și ea în scandalul provocat de George Buhnici. Ea are o opinie vehementă, pe care a lansat-o în spațiul public prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce declarații a făcut.

Medicul Monica Pop reacționează dur: „Fam. Buhnici, examen oftalmologic urgent! Oglindă or fi având?”

Lucrurile nu par să se oprească în scandalul care a ajuns la urechile tuturor, iscat de George Buhnici, când le-a sugerat femeilor să mai dea pe la „săliță”, ca să nu mai apară cu celulită și vergeturi la plajă. Chiar dacă au fost și persoane publice care i-au luat acestuia apărarea, cele mai multe s-au declarat împotriva lui și au considerat ca fiind inadecvate declarațiile lui. Recent, chiar și medicul oftalmolog Monica Pop a scris un text pe Facebook legat de acest subiect.

FAM. BUHNICI, EXAMEN OFTALMOLOGIC URGENT! Nu pot crede că „dl” Buhnici se crede un barbat frumos! Sint 2 oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pt asta am recomandat examenul oftalmologic! Atît pentru absența autoaprecierii reale dar si pentru ridurile perioculare după cum par în poză!
Incalificabil ce-au putut spune…tocmai un om ca el…si ca ea!… OGLINDĂ OR FI AVIND? S-or fi văzînd frumoși?! Iar acum, dupa ce-au putut emana, si daca erau frumosi, tot mapamondul i-ar fi vazut , mult mai urîți decit sînt in realitate! Mai ales la suflet!

Sigur că foarte mulți dintre cei care o apreciază pe Dr Monica Pop i-au dat dreptate. „Chiar dacă ar fi frumoși fizic, (am zis „dacă”), interiorul lor este sărac, ciobit și lipsit de culoare”, „Numai că, din păcate nu mai pune nimeni preț pe frumusețea sufletească. Cei care dețin așa ceva sunt catalogați ca demodati și luați de fraieri. De multe ori”, „Ce bine spuneți!! Aveți dreptate!! Vă îmbrățisez cu drag!”, au scris câteva persoane în comentarii.

Recent, mai mult persoane publice au declarat că declarațiile lui George Buhnici au întrecut limita. Iulia Albu l-a descris pe youtuber ca fiind un om „mic”: Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că șansa dumneavoastră în viață a fost ca soția dumneavoastră “arată ca o minoră”. Oare ce doriți sa spuneți? Aveți ceva de mărturisit?, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: