Redactia.ro
Home » Știri » Medicul rezident acuzat de uciderea propriului bebeluș, s-a întors la muncă

Medicul rezident acuzat de uciderea propriului bebeluș, s-a întors la muncă

Medicul rezident acuzat de uciderea propriului bebeluș, s-a întors la muncă

Medic rezident a Spitalului Județean Oradea, acuzat că și-ar fi ucis bebelușul, s-a întors la muncă, femeia fiind cercetată în libertate. Însă, are interdicția de a opera.

Medicul rezident acuzat de uciderea propriului bebeluș, s-a întors la muncă

O femeie, medic rezident la Spitalul Județean Oradea, a fost acuzată că și-ar fi ucis bebelușul. Deși aceasta a fost urmărită penal, i s-a permis să se întoarcă la muncă. Potrivit direcotorului spitalului, Gheorghe Carp, femeia nu are dreptul de a opera.

D-na respectivă a fost în concediu, și-a reluat activitatea în cadrul spitalului, noi i-am interzis accesul în sala de operații, iar pe secție va fi supravegheată de un doctor până când hotărește Parchetul ce face. Nu i s-a interzis dreptul de a profesa”, a spus Carp.

Medicul este cercetat în stare de libertate

Maria Cotrău, purtătorul de cuvânf al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a precizat că medicul rezident este cercetat în stare de libertate.

Concluziile rapoartelor de expertiză nu pot fi comunicate. În ceea ce privește interdicția de a exercita profesia, avem o serie de dispoziții legale pe care trebuie să le respectăm. Cercetările continuă, încă nu s-a dispus o soluție în cauză”, a spus Cotrău.

În luna septembrie, parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a început urmărirea penală pentru violență în familie cu referire la infracțiunea de omor în familie. O femeie, medic rezident la spitalul din Oradea, acuzată de uciderea fiicei de numai 1 lună, în urmă cu patru ani, apoi a îngropat-o în curtea părinților. Se pare că femeia nu a spus nimănui despre nașterea fetiței. În urma acestei acuzații, femeia a fost audiată, iar anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei de la medicină legaklă din Bihor.

Aceasta este medic rezident la Chirurgie generală, însă aceasta are interdicția de a opera.

Citeste si:Anca Serea, declarații îndrăznețe despre intimitatea cuplului său

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: