Redactia.ro
Home » Homepage » Mega incendiu în Bragadiru. 11 autospeciale de pompieri au intervenit la fața locului

Mega incendiu în Bragadiru. 11 autospeciale de pompieri au intervenit la fața locului

GALERIE FOTO (5) Incendiu puternic în Bragadiru!

Un incendiu puternic a izbucnit în Bragadiru, aproape de centrul orașului, iar alarma s-a dat în urmă cu puțin timp. 11 autospeciale de pompieri și câteva ambulanțe au ajuns la fața locului. Până în acest moment nu se știe dacă există victime în urma incendiului și nici cauza exactă a izbucnirii flăcărilor.

Incendiu puternic azi în Bragadiru.
Sursa foto – Redactia.ro | Incendiu puternic azi în Bragadiru.

 

UPDATE |Un incendiu a izbucnit astăzi, 1 februarie 2024, în jurul orei 14:00, la magazinul Flanco situat în complexul comercial Syma Center din Bragadiru, în zona Kaufland – Lidl. Flanco ocupă unul dintre cele mai mari spații din Syma Comercial Park, ceea ce a contribuit la amploarea evenimentului.

Degajare de fum și activarea senzorilor de incendiu

Martorii oculari la eveniment au raportat o degajare semnificativă de fum și activarea continuă a senzorilor de incendiu, indicând gravitatea situației. Zona comercială în care se află magazinul Flanco este cunoscută pentru aglomerația mare de oameni, fapt ce a sporit îngrijorările legate de siguranța acestora.

Incendiu devastator azi în Bragadiru.
Sursa foto – Redactia.ro | Incendiu devastator azi în Bragadiru.

Fără victime, dar cu pagube materiale

Conform reporterilor redactia.ro, incendiul nu s-a soldat cu victime umane, neexistând persoane rănite. Cu toate acestea, au fost raportate pagube materiale semnificative, impactul asupra magazinului Flanco și zonei înconjurătoare fiind încă evaluat de autorități.

În urma izbucnirii incendiului, a fost inițiată imediat evacuarea angajaților și clienților din magazinul Flanco, dar și din magazinele învecinate, precum Pepco, Numero Uno și Sportissimo. Acțiunea rapidă a echipelor de intervenție a asigurat evacuarea în siguranță a tuturor persoanelor prezente în zonă.

Intervenția pompierilor și izolarea incendiului

Echipele de pompieri au intervenit prompt și au reușit să izoleze incendiul într-un timp scurt, evitând astfel propagarea acestuia către alte zone ale complexului comercial. Până la ora publicării acestei știri, situația era sub control, iar pompierii continuau să lucreze pentru a stinge complet focul.

11 autospeciale de pompieri au lichidat incendiul din Bragadiru, Ilfov, astăzi.
Sursa foto – Redactia.ro | 11 autospeciale de pompieri au lichidat incendiul din Bragadiru, Ilfov, astăzi.

Investigații în desfășurare

Autoritățile competente au început investigațiile pentru a determina cauza exactă a incendiului. Deși primele indicii sugerează că nu a fost vorba despre un incendiu provocat, ancheta va clarifica toate aspectele incidentului.

Autoritățile au lichidat incendiul izbucnit la Flanco din Bragadiru.
Sursa foto: Redactia.ro | Autoritățile au lichidat incendiul izbucnit la Flanco din Bragadiru.

Evenimentul de la magazinul Flanco din Bragadiru reprezintă un exemplu al importanței reacției rapide și eficiente în caz de urgență, evidențiind rolul crucial al pompierilor și al sistemelor de siguranță în protejarea vieților și a proprietăților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: