Redactia.ro
Home » Sport » Megan Rapinoe îl atacă pe Trump! Mesajul care a înfuriat-o!

Megan Rapinoe îl atacă pe Trump! Mesajul care a înfuriat-o!

Megan Rapinoe îl atacă pe Trump

Megan Rapinoe îl atacă pe Trump! După mesajul postat de președintele SUA pe un cont de socializare, Megan Rapinoe îl critică dur.

Megan Rapinoe, câștigătoarea Balonului de Aur din 2019 îl critică dur pe președintele Donald Trump. Acesta este în atenția publică după ce generalul iranian, Qaem Soleimani a fost ucis la ordinal său. Sportiva s-a enervat după ce președintele Statelor Unite a declarat că dispune de o mare putere militară și că o va folosi fără să ezite, dacă Iran ripostează.

„Împreună cu echipamentul, îi vom trimite acolo și pe oamenii noștri. Cei mai mulți dintre ei vor fi tineri. Nu sunt copiii tăi cei pe care îi trimiți. Înțelegi cu adevărat despre ce vorbești? Nu lăuda vreodată războiul, fiindcă asta înseamnă ca americanii să moară”, i-a transmis câștigătoarea Balonului de Aur, lui Trump.

Mesajul care a înfuriat-o pe Megan Rapinoe

„Statele Unite ale Americii tocmai au cheltuit două trilioane de dolari pe arme militare. Noi avem cea mai numeroasă și cea mai pregătită armată din lume! Dacă Iran-ul atacă vreo bază militară americană, vom trimite o parte din acest echipament nou și frumos împotriva lor… și fără ezitare!”, a scris Donald Trump, pe Twitter.

Nu este pentru prima dată când sportiva l-a atacat pe președintele Statelor Unite. Și în trecut a avut mai multe mesaje dure, ba chiar a refuzat o invitație la Casa Albă.

Citește și: Hora și-a găsit rapid echipă! A semnat cu Gaz Metan Mediaș!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: