Redactia.ro
Home » Sport » Hora și-a găsit rapid echipă! A semnat cu Gaz Metan Mediaș!

Hora și-a găsit rapid echipă! A semnat cu Gaz Metan Mediaș!

Hora și-a găsit rapid echipă!

Ioan Hora și-a găsit rapid echipă! După ce a decis să plece de la FCSB, nu a stat deloc pe margine. A semnat un contract pe 6 luni cu echipa antrenată de Edi Iordănescu.

Ioan Hora este primul jucător pe care medieșenii l-au adus în această iarnă. Fotbalistul a semnat un contract valabil pe o perioadă de şase luni cu drept de prelungire pentru încă un an. Atacantul a primit 25.000 de euro, primă de instalare și va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună. Va mai încasa și un bonus de 1000 de euro, pentru fiecare gol marcat la Gaz Metan. În acest sezon, Hora a înscris doar un gol în 11 meciuri pentru FCSB. Ioan Hora şi-a început cariera la UTA Arad. Apoi a evoluat la Gloria Bistriţa, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Konyaspor, Akhisarspor şi Elazigspor. A făcut parte și din naționalele de tineret și seniori ale României.

Mesajul lui Hora pentru FCSB

Atacantul de 31 de ani nu și-a uitat fosta echipă. După ce a ajuns la formația antrenată de Edi Iordănescu, le-a transmis un mesaj foștilor colegi.

”Mulţumesc FCSB pentru toate momentele frumoase petrecute de-a lungul anului. Vă doresc mult succes!”, a scris Hora pe contul său de Instagram.

În ultima perioadă, atacantul a fost mai mult rezervă la FCSB. În 29 de meciuri a marcat de 8 ori. Atacantul și-a dorit să plece de la FCSB fiind nemulțumit deoarece a prins echipa foarte rar. Astfel a reușit să-i convingă roș-albaștrii să-l lase să plece liber de contract. În acest moment cota sa de piață potrivit transfermarkt.com este de 550.000 de euro.

Citește și: Mircea Lucescu caută soluții pentru Dinamo! De ce nu cumpără clubul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: