Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu caută soluții pentru Dinamo! De ce nu cumpără clubul

Mircea Lucescu caută soluții pentru Dinamo! De ce nu cumpără clubul

Mircea Lucescu caută soluții pentru Dinamo

Mircea Lucescu caută soluții pentru Dinamo. „Il Luce” spune că este nevoie de un investitor serios, pentru ca echipa să iasă din criză.

Mircea Lucescu își dorește ca perioada neagră prin care trece în acest moment clubul Dinamo să se încheie. Soluția ar fi un nou investitor serios, care să se ocupe cum trebuie de club. Lucescu a declarat că nu s-a gândit niciodată să investească la Dinamo.

„Să zicem că aș putea să cumpăr Dinamo, apoi ce fac? Aș ține-o un an, doi, apoi aș aduce-o în aceeași situație. Eu n-am de gând să mă fac de râs, în niciun caz. La o echipă de fotbal de nivelul acesta trebuie o investiție permanentă. Cred că cea mai bună soluție pentru Dinamo e domnul Badea, care a avut un rol în a reuși să facă rezultate foarte bune în anii ’90. Apoi s-ar putea alătura și alți oameni. N-are rost să discutăm despre mine la Dinamo, eu am 74 de ani. E o chestie pentru oameni tineri, motivați,” a spus Mircea Lucescu la Realitatea Plus.

Mircea Lucescu, 8 titluri cu Dinamo

Ca jucător, Lucescu a petrecut cea mai mare perioadă la Dinamo unde a câștigat 7 titluri de campion. În perioada 1986 – 1990, antrenorul a stat pe banca “câinilor”, reușind să facă și eventul în sezonul 1989-1990.

„Trebuie făcut stadionul, care mai durează încă 4-5 ani. Fără un stadion, nu poți să faci performanță, e imposibil. Stadionul atrage, creează atmosferă favorabilă performanței, înseamnă foarte mult. Dinamo a ajuns într-o situație incredibilă, din cauza celor care au condus acest club și nu s-au gândit la performanță” a mai spus Mircea Lucescu.

În acest moment tehnicianul nu are niciun angajament. A avut mai multe discuții, dar niciuna nu s-a concretizat. Ultima data a ocupat funcția de selecționer al naționalei Turciei.

Citește și: Dan Nistor s-a transferat la U Craiova! Prunea: “Nu am știut nimic”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: