Redactia.ro
Home » Sport » Dan Nistor s-a transferat la U Craiova! Prunea: “Nu am știut nimic”

Dan Nistor s-a transferat la U Craiova! Prunea: “Nu am știut nimic”

Dan Nistor s-a transferat la U Craiova

Dan Nistor s-a transferat la U Craiova. Oltenii au anunțat mutarea pe pagina oficială. Florin Prunea a declarat că nu a știut nimic despre transfer.

Discuțiile în jurul transferului lui Dan Nistor de la Dinamo la Craiova s-au încheiat. Oltenii l-au luat pe căpitanul “câinilor” pentru doar 275 de mii de euro. Acesta va avea un salariu de 14 mii de euro pe lună, plus un bonus de 120 de mii de euro la semnătură.

”Unul dintre cei mai valoroși jucători din România vine să pună umărul la ceea ce ne dorim cu toții”, au scris oltenii pe pagina de Facebook a clubului.

În acest moment, Nistor este cel mai bun pasator din Liga I. În acest moment cota sa de piață este de 1,1 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Florin Prunea: “Nu am știut nimic”

Florin Prunea a declarat că nu a știut nimic despre plecarea lui Nistor. Nimeni nu l-a anunțat, deși este președintele clubului.
” M-a surprins. Nu am știut. M-a sunat mai devreme și mi-a dat această veste. Pentru Dinamo este o lovitură. Eu nu am știut, nu am fost întreabt, nu am negociat. Ar trebui să iasă cei care au făcut această tranzacție și să spună suporterilor adevărul. Eu nu pot fi la Dinamo ca să fiu un paratrăsnet. Nu avem ce să facem. Trebuie să ne facem datoria. Nistor este un capitol închis pentru noi. Eu nu am discutat cu Bogdan Bălănescu. Cineva trebuie să iasă și să spună ce e de spus. Trebuie să iasă cineva să vorbească. Nu e un moment ok, suporterii lui Dinamo trebuie să știe despre ce e vorba”, a spus Florin Prunea la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Citește și: Simona Halep nu a rămas indiferentă! Donează bani pentru victimele incendiilor din Australia!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: