Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie. Declarațiile pline de durere ale Ducesei de Sussex

Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie. Declarațiile pline de durere ale Ducesei de Sussex

Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie.

Meghan Markle a șocant întreaga lume după ce a făcut dezvăluiri impresionante. Ducesa de Sussex a mărturisit că a suferit un avort spontan în lune iulie, iar acest lucru i-a adus o durere imensă în suflet. Prințul Harry și Meghan Markle au un fiu împreună, Archie în vârstă de 1 an.

Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie. Declarațiile pline de durere ale Ducesei de Sussex

Ducesa de Saussex, fosta actriță Meghan Markle a făcut dezvăluiri șocante. Conform Mediafax, Meghan a suferit un avort spontan în luna iulie, care i-a schimbat viața.Potrivit spuselor ducesei, în timp ce îl strângea la piept pe Archie, și-a pierdut al doilea copil. „Știam, în timp ce-l strângeam în brațe pe primul meu copil, că îl pierd pe al doilea. Să pierzi un copil înseamnă să porți o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbeasc„, a spus ducesa. Ducesa de Saussex a mărturisit că a simțit o crampă ascuțită, moment în care a căzut la podea cu Archie, fredonând un cântec de leagăn, în timp ce îl pierdea pe cel de-al doilea copil. Ulterior, Meghan a ajuns la spital, alături fiindu-i soțul său, Prințul Harry. Aceasta a dezvăluit că acesta o ținea de mână și plângea. Reamintindu-și interviul susținut de jurnalistul Tom Bradby, Meghan a spus că a fost întrebată de acesta cum se simte, iar ea a raspuns: „Mulțumesc că mă întrebi, nu mulți întreabă asta, dar este un lucru extrem de greu să continui totul și în spatele camerelor„, iar acum Meghan a spus: „I-am răspuns sincer, neștiind că ceea ce am spus va rezona cu atât de multe mămici”. Mai mult, acesta a mărturisit că în momentul în care soțul ei încerca să o aline, ea și-a dat seama că singura modalitate de a se vindeca a fost să se întrebe: „ Ești bine? ”. Ducesa a punctat faptul că fiecare persoană care și-a pierdut pe cineva drag în 2020 au avut parte de o durere și de o pierdere ce i-au ucis. 

Ducessa de Saussex a pierdut cea de-a doua sarcină

Meghan Markle, ducesa de Saussex a explicat că în acea dimineață și-a început ziua în mod normal, a pregătit micul dejun, a hrănit câinii și-a luat vitaminele și s-a jucat cu fiul său, Archie. După ce a aflat că a avut un avort spontan, Meghan și Harry s-au susținut unul pe celălat, cu toate că durerea din sufletul lor a fost imensă. În acel moment, susține ducesa, a avut un singur gând cumplit: „Uitându-mă la pereții albi și reci, ochii mi-au fulgerat. Am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca„, a mai spus Meghan.

Fosta actriță a mai vorbit și despre faptul că izolarea provocată de pandemia de coronavirus ne face pe fiecare dintre noi, să ne simțim mai singuri ca niciodată, iar pe lângă asta, lumea nu mai este de acord asupra a ceea ce este adevărat.  Aceasta a încercat să tragă un semnal de alarmă, susținând că multe femei din țară au suferit avorturi spontane, dar cu toate astea, acestea nu vorbesc despre asta, alegând să sufere în tăcere. Am aflat că, atunci când oamenii sunt întrebați cum se simt, greutate durerii se ușurează. Când suntem invitați să ne împărtășim durerea, facem primul pas spre vindecare”, a mai spus Ducesa de Saussax.