Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție. Ținuta sa a fost pur și simplu perfectă

Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție. Ținuta sa a fost pur și simplu perfectă

GALERIE FOTO (3)

Prințul Harry și Meghan Markle sunt încă în atenția tututor, chiar dacă au decis să renunțe la obligațiile lor regale în urmă cu doi ani. Fiecare apariție a lor este pur și simplu savurată de public, mai ales că cei doi au fost foarte modești în ultimul timp cu prezența lor în mediul public.  Gala organizată la New York în onoarea veteranilor de război în decursul zilei de ieri a fost ocazia perfectă să strălucească, iar apariția lor a fost una spectaculoasă.

Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție

De când a devenit mamă pentru a doua oară, Meghan Markle s-a concentrat mai mult pe viața de familie, în timp ce activitățile în mediul public au fost foarte puține la număr. Și-a dorit să aibă o prezență modestă pentru copiii săi, care să se poată bucura de primii ani din viață departe de lumina reflectoarelor și agitația lumii în care activează părinții lor.

Absența fostei Ducese de Sussex de la diverse evenimente mondene a creat suspiciuni în rândul celor care o urmăresc pe interes, iar mulți începuseră chiar să-și facă griji pentru ea. Este un lucru cunoscut că soția Prințului Harry s-a confruntat cu o perioadă foarte dificilă din punct de vedere emoțional în timpul șederii sale în Marea Britanie, așa că nimeni nu a știut cu certitudine dacă sănătatea sa mintală s-a îmbunătățit în tot acest timp.

Apariția sa la Gala de la New York în onoarea veteranilor de război a dispersat însă orice zvon, deoarece Megan Markle a strălucit pur și simplu în fața camerelor de luat vederi. Însoțită de Prințul Harry, a reușit să capteze atenția tuturor celor prezenți, iar ținuta sa a fost pur și simplu perfectă.

Ce a purtat soția Prințului Harry în această zi deosebită

A ales să îmbrace o rochie mulată, de culoare roșie, care i-a scos perfect trăsăturile în evidență. Ținuta a purtat semnătura creatoarei de modă Carolina Herrera și a avut un decolteu adânc, bretele subțiri și spate gol. A avut și o trenă deosebită, care a făcut ca totul să prindă contur și a conferit o eleganță deosebită apariției sale.

Pentru coafură, Meghan a optat pentru ceva simplu, după cum deja ne-a obișnuit. Părul i-a fost prins într-un coc ridicat, simplu, care i-a luminat însă perfect chipul și i-a scos în evidență zâmbetul. Machiajul a fost unul modest, rafinat, specific unei foste membre a Familiei Regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: