Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle este în doliu! Durere uriașă în sufletul ei, s-a stins fără să-l cunoască pe Prințul Harry

Meghan Markle este în doliu! Durere uriașă în sufletul ei, s-a stins fără să-l cunoască pe Prințul Harry

GALERIE FOTO (2)

Meghan Markle este în doliu! Una dintre cele mai importante persoane din viața ei s-a stins fără să-l cunoască în persoană pe soțul ei, Prințul Harry.

Meghan Markle este în doliu! Una dintre cele mai importante persoane din viața ei s-a stins fără să-l cunoască în persoană pe soțul ei, Prințul Harry. Ducesa de Sussex trece prin clipe dureroase, după ce a pierdut una dintre persoanele sale de suflet! Este vorba de unchiul său, de care era extrem de atașată!

Chiar dacă relația dintre Meghan Markle și unchiul ei Mike Markle, fost diplomat, s-a răcit chiar după ce nepoata sa a devenit parte din familia regală britanică, cei doi țineau extrem de mult unul la altul.

Meghan Markle este în doliu! S-a stins fără să-l cunoască pe Prințul Harry

Se știe că fostul diplomat Mike Markle era extrem de mândru de nepoata sa, însă l-ar fi deranjat foarte tare de atitudinea lui Meghan de după nunta cu prințul Harry. Fostul diplomat Mike Markle a murit la vârsta de 82 de ani. Un diagnostic crunt l-a făcut să sufere teribil în ultimii ani. Unchiul lui Meghan Markle suferea de boala Parkinson.

„Mike era un liniștit și foarte blând. Vorbea extrem de frumos despre Meghan, însă prefera să vorbească mai mult despre ultima sa soție, pe care a iubit-o enorm”, a declarat un apropiat al familiei.

Fostul diplomat Mike Markle s-a mutat în Oregon, imediat după decesul soției sale, pentru a fi mai aproape de fiica lui.

Cât despre relația sa cu Meghan, fostul diplomat și-ar fi exprimat dorința de a-l cunoaște în persoană pe prințul Harry, cel cu care nepoata sa s-a căsătorit, însă nu a reușit asta niciodată.

„Oamenii știau că este unchiul lui Meghan și a susținut cât de mândru era de ea. Asta în ciuda faptului că nu era de acord întotdeauna cu modul de abordare pe anumite lucruri. Avea un obicei de glumi pe marginea acestui subiect, spunând <<Nu ai ocazia mereu să ai un prinț în familie>>”, a mai declarat persoana apropiată familiei.

Unchiul lui Meghan Markle, despre rivalitatea față de Kate Middleton

Mike Markle a declarat, într-un interviu pentru Woman Magazine, că a ajutat-o pe Meghan Markle să se formeze ca persoană publică încă de la vârsta de 20 de ani. Mai mult, Mike ar fi ajutat-o pe Meghan să ajungă ofițer de presă în Ambasada americană din Argentina, pe vremea când actuala soție a prințului Harry își dorea o carieră în relații internaționale.

Presa de scandal a subliniat că unchiul lui Meghan nu era mulțumit de modul în care Meghan „s-a răcit față de tatăl său”.

„Se cam schimba la față când venea vorba de acest subiect. Nu cred că Meghan și Mike au mai păstrat legătura”, au mai declarat surse apropiate familiei lui Meghan.

Mike Markle a fost și cel care a vorbit și despre presupusa rivalitate dintre soția prințului Harry și ducesa de Cambridge.

„Poate fi vorba de un sentiment vis-a-vis de modul în care a fost tratată în trecut. S-ar putea ca asta să fie și problema pe care o are cu cumnata ei (n.r. Kate Middleton). Meghan este imatură în anumite privințe. Simt asta din modul în care acționează – nu numai față de membrii familiei, ci și de alte persoane.”, ar fi comentat Mike Meghan despre nepoata sa, într-un interviu mai vechi.

Totodată, Mike Meghan a dat “vina” pe tatăl lui Meghan pentru caracterul puternic al acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: