Redactia.ro
Home » TV » Meghan Markle, „o mamă de coșmar”. Nu lasă pe nimeni în preajma lui Archie.

Meghan Markle, „o mamă de coșmar”. Nu lasă pe nimeni în preajma lui Archie.

Meghan Markle, „o mamă de coșmar”. Nu lasă pe nimeni în preajma lui Archie.

Meghan Markle și-a concediat dădacă la doar două săptămâni de când a devenit mămică, iar acum ea și Harry caută o nouă dădacă pentru Archie, însă greu de crezut că va rezista cineva să lucreze pentru ducesa, având în vedere că până și mama ei a renunțat să mai stea în compania ei.

Ducesa de Sussex și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum vrea să se bucure de fiecare clipă alături de fiul ei, Archie Harrison. Astfel, ducesei îi este destul de greu să lase pe altcineva lângă bebelușul ei și refuză ajutor din partea staff-ului de la palat, chiar și din partea mamei ei.

Deși fosta actriță americană era privită de britanici ca o persoană mai rece, Meghan este topită pentru fiul ei și ca orice mamă vrea să fie alături de el în fiecare clipă. Ducesa îi este foarte dedicată micuțului Archie și vrea să aibă ea grijă de micuț. Deși staff-ul palatului o consideră o mamă de coșmar, pentru că le face zile fripte, spre deosebire de alte femei din familia regală.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei și a lui Brad Pitt vrea să devină băiat

„Meghan vrea să controleze totul în jurul lui Archie. Nu lasă pe nimeni să fie singur cu cu fiul. Ea ignoră ajutorul. Nimeni nu se ocupă de el în afară de ea. Nu lasă pe nimeni în apropierea lui’, a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice.

Mama lui Meghan Markle s-a întors la Los Angeles

În plus, soția prințului Harry se pare că și-a intrat foarte bine în rolul lui mamă. Deși se afla la primul copil, ea se descurcă de minune. Meghan nu prea și-a lăsat nici mama să aibă grijă de micuț. O lăsa cu el doar cât intra să facă un duș. Apoi se ocupa singură de micuț. Drept urmare, mama ducesei a decis că nu are ce să facă în. Anglia și s-a întors la Los Angeles. Ea crede că că mai mult își încurcă fiica decât să o ajute, potrivit revistei New Ideea.

Meghan o lăsa pe Doria să îl țină pe Archie preț de câteva clipe, cât intra în duș, după care alerga să îl țină din nou în brațe.’, a adăugat sursa.

În timp ce unii fani au ales să o critice pe ducesă, considerând că e prea disperată. Alții au lăudat-o pentru faptul că este o mămică dedicată, câștigând admirația acestuia.

Meghan Markle a născut un băiețel perfect sănătos pe 6 mai. Ea își dorea de foarte mult timp să devină mamă și în sfârșit visul i s-a îndeplinit, așa că este de înțeles de ce vrea să se ocupe singură de creșterea micuțului.

Citește și: Prietenii Prințului Harry NU O SUPORTĂ pe Meghan Markle. Iată motivul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: