Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle, poreclită de Regele Charles al III-lea. Cum i-ar spune socrul acesteia

Meghan Markle, poreclită de Regele Charles al III-lea. Cum i-ar spune socrul acesteia

Meghan Markle, poreclită de Regele Charles al III-lea. Cum i-ar spune socrul acesteia

Se spune că Regele Charles al III-lea i-ar fi pus o poreclă lui Meghan Markle, cea care este soția Prințului Harry, fiul cel mic al monarhului. Iată care e porecla și de unde până unde i-ar fi ales-o.

Meghan Markle, poreclită de Regele Charles al III-lea. Cum i-ar spune socrul acesteia

Că relațiile dintre Meghan Markle, Prințul Harry și restul familiei regale nu sunt dintre cele mai bune este un fapt deja cunoscut, în special de când Meghan Markle și Prințul Harry au decis să nu mai fie membri seniori ai familiei regale. Ducii de Sussex au simțit mereu că este necesar să fie puternici în această familie și asta au încercat să arate.

S-a scris, însă, că odată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a lucrurile s-ar putea schimba în familia regală, că decesul monarhei i-ar putea apropia, mai ales că Meghan Markle, Prințul Harry și ducii de Wales – Prințul William și Kate Middleton – s-au reunit pentru întâia dată după mult timp la invitația celor din urmă.

În The New Royals, noua carte a expertei regale Katie Nicholl despre familia regală britanică, au apărut informații despre cum o percepe (sau o percepea) Regele Charles al III-lea pe nora lui, Meghan Markle, căreia acesta i-ar fi pus și o poreclă.

Potrivit presei internaționale, Katie Nicholl a dezvăluit în carte că Charles și-ar fi poreclit nora Tungsten, referindu-se astfel la „duritatea”, „rezistența și perseverența ei”.

Conform dexonline.ro, tungsten este un metal dur, greu, de culoare cenușie, întrebuințat mai ales la fabricarea oțelurilor speciale și a filamentelor pentru becuri electrice. El rămâne lustruit perioade lungi de timp și are totodată o rezistență mare la zgârieturi. Regele Charles al III-lea ar fi recunoscut, astfel, caracterul puternic al ducesei de Sussex, Meghan Markle, cred unii jurnaliști de peste hotare.

Experta regală Katie Nicholl a mai spus că ideea pseudonimului pentru Markle s-a născut în 2018, când Ducii de Sussex au participat la Forumul Fundației Regale alături de Prințul William și Kate Middleton, pe atunci Duci de Cambridge.

Meghan Markle, poreclită de Regele Charles al III-lea. Cum i-ar spune socrul acesteia
Sursa foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: