Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea Prințului Harry din Londra! Cum s-a afișat Ducesa de Sussex

Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea Prințului Harry din Londra! Cum s-a afișat Ducesa de Sussex

GALERIE FOTO (3)Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea Prințului Harry din Londra! Cum s-a afișat Ducesa de Sussex

Meghan Markle a fost surprinsă pentru prima dată după ce Prințul Harry s-a întors în SUA de la înmormântarea bunicului lui. Iată cum s-a afișat Ducesa de Sussex cu Archie!

Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea Prințului Harry din Londra

Meghan Markle a fost surprinsă recent la o plimbare cu tânărul Archie, în vârstă de un an. Ducesa de Sussex a apărut prima data în vizorul publicului după ce soțul ei, Prințul Harry, s-a întors din Londra, unde a fost la înmormântarea bunicului său Prințul Philip.

Ducesa de Sussex este însărcinată cu al doilea copil, însă acest lucru nu a incomodat-o deloc în a-l purta în brațe pe primul moștenitor al Prințului Harry. Mai mult, Meghan Markle arătă foarte veselă, semn că se bucură enorm pentru întoarcerea soțului ei acasă.

Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea Prințului Harry din Londra! Cum s-a afișat Ducesa de Sussex

Atât ea, cât și Archie au fost fotografiați de paparazzi în California în timp ce era la o plimbare cu Archie. Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a fost îmbrăcată lejer cu o pereche de blugi albaștri, un tricou negru și o jachetă subțire în culoarea kaki. Bineînțeles că masca de protecție nu a lipsit de pe chipul fostei actrițe, căci este foarte implicată în protecția contra coronavirusului.

Deși este însărcinată, Meghan Markle l-a purtat în brațe pe micuțul Archie, semn că sarcina decurge foarte bine și nu există complicații. Moștenitorul Prințului a fost îmbrăcat cu o preche de blugi albaștri, un pulover alb care îi ținea de cald peste tricoul de culoarea albstru deschis, asortat cu sosetele. În picoare avea niște adidasi simpli albi, iar pe cap, mama lui grijulie i-a pus o căciulă neagră.

Meghan Markle, prima apariție după întoarcerea Prințului Harry din Londra! Cum s-a afișat Ducesa de Sussex

Meghan Markle nu a participat la înmormântarea Prințului Philip

Odată cu anunțul privind înmormântarea, un purtător de cuvânt al Palatului a anunțat că Prințul Harry se va întoarce din Statele Unite, unde locuiește în prezent, pentru a lua parte la înmormântarea bunicului său. Pandemia de coronavirus nu îl împiedică pe Prințul Harry să ajungă la înmormântarea Prințului Philip. Acesta va călători cu avionul, respectând toate măsurile și restricțiile impuse de autorități, iar la sosirea în Marea Britanie va sta în carantină pentru cinci zile.

Meghan a fost sfătuită însă de medicul ei să nu călătorească cu avionul, din cauza faptului că este însărcinată, ceea ce o va împiedica să participe la înmormântarea Prințului Philip. Meghan Markle ar fi încercat să facă tot posibilul pentru a ajunge la înmormântare, însă, într-un final, a ales să respecte sfatul medicului.

Înmormântarea Prințului Philip a avut loc în data de 17 aprilie, la Castelul Windsor, iar Prințul Harry a fost prezent la ceremonie, întorcându-se din Statele Unite, acolo unde locuiește cu soția lui. Prințul Philip a fost înmormântat fără prerogativele regale, așa cum și-a dorit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: