Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle, prima apariție după nașterea lui Lilibet. Ducesa de Sussex a făcut senzație cu ținuta sa

Meghan Markle, prima apariție după nașterea lui Lilibet. Ducesa de Sussex a făcut senzație cu ținuta sa

GALERIE FOTO (6) Meghan Markle, prima apariție după nașterea lui Lilibet.

Meghan Markle, prima apariție după nașterea lui Lilibet. Ducii de Sussex au atras toate privirile pe covorul roșu. Meghan Markle a avut prima apariție după nașterea micuței Lilibet. Fosta actriță a făcut senzație cu ținuta sa.

Meghan Markle, prima apariție după nașterea lui Lilibet. Ducesa de Sussex a făcut senzație cu ținuta sa

Meghan Markle, prima apariție după nașterea lui Lilibet. Prințul Harry și Meghan Markle au participat serile trecute la Gala „Salute to Freedom”, organizată la New York. Cei doi au atras toate privirile pe covorul roșu, mai ales că este prima apariție a lui Meghan după ce a născut a doua oară. Harry a purtat un costum negru de ceremonie, in timp ce Meghan a ales o rochie superbă, roșie, semnată de Carolina Herrera.

Aceasta a avut trenă și a fost extrem de decoltată, motiv pentru care unii au considerat-o nepotrivită pentru o ducesă. Un asemenea decolteu nu era permis în protocolul familiei regale. Meghan Markle și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto, din satin, din creație Giuseppe Zanotti. Se pare că fosta actrița a luat în greutate în timpul sarcinii cu Lilibet, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, având în vedere că rochia decoltată i-a scos în evidență stratul de grăsime de la spate. Cu toate astea, Ducesa de Sussex a arătat minunat în ținuta sa.

Apariția celor doi a venit la o zi după ce tabloidul britanic Daily Mail a făcut apel și au cerut o nouă confruntare cu ducesa de Sussex după ce aceasta i-a acuzat că i-au afectat viața privată cu publicare unei scrisori a tatălui ei. În februarie, Meghan Markle a câștigat acțiunea sa pentru afectarea vieții private contra Mail on Sunday, dar decizia a fost contestată de tabloid. Editorul tabloidului contestă în fața Royal Courts of Justice din Londra o decizie în justiție potrivit căreia publicarea scrisorii lui Meghan Markle a fost redată excesiv și deci ilegal. „Am interpretat hotărârea ca acceptând implicit că scrisoarea a fost destinată drept o comunicare intimă destinată doar tatălui ei ”, a declarat avocatul editorului, Andrew Caldecott. Meghan Markle a luat o pauză de apariții anul acesta, după nașterea micuței Lilibet Diana, pe 4 iunie, încercând să revină la forma fizică care a consacrat-o.

Meghan Markle a acuzat Casa Regală de rasism

Prințul Harry a renunțat la responsabilitățile regale în urmă cu 2 ani și s-a mutat cu familia sa în Los Angeles, departe de membrii Casei Regale britanice. Meghan Markle a declarat într-un interviu că membrii familiei refale erau îngrijorați de culoarea pielii lui Archie înainte de nașterea lui. Ducesa de Sussex a mai spus că Palatul Buckingham a refuzat să acorde protecție lui Archie, deși aceasta este tradiția.

De asemenea, lui Archie i-a fost negat titlul de prinț din cauza îngrijorărilor existente în rândul familiei regale. „Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a spus Meghan. Harry a dezvăluit că tatăl lui, prințul Charles, l-a dezamăgit și, la un moment dat, a încetat să îi mai răspundă la telefon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: