Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl lui Meghan Markle, mesaj acid pentru prințul Harry. Bărbatul l-a pus la zid pe fiul Prințesei Diana

Tatăl lui Meghan Markle, mesaj acid pentru prințul Harry. Bărbatul l-a pus la zid pe fiul Prințesei Diana

GALERIE FOTO (2) Tatăl lui Meghan Markle, mesaj acid pentru prințul Harry.

Tatăl lui Meghan Markle, mesaj acid pentru prințul Harry. Fiul cel mic al Prințesei Diana și al Prințului Charles s-a căsătorit cu fosta actriță Meghan Markle, iar în urmă cu doi ani a decis să se mute împreună cu familia sa în Los Angeles, renunțând la responsabilitățile regale. Thomas Markle, socrului lui Harry, e de părere că acesta a greșit enorm că și-a abandonat rolul.

Tatăl lui Meghan Markle, mesaj acid pentru prințul Harry. Bărbatul l-a pus la zid pe fiul Prințesei Diana

Tatăl lui Meghan Markle, mesaj acid pentru prințul Harry. Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în Los Angeles, în urmă cu doi ani, renunțând la Familia Regală. Harry a renunțat complet la responsabilitățile regale, pentru a trăi liber. Thomas Markle, tatăl fostei actrițe i-a transmis un mesaja acid ginerelui său. Acesta este de părere că prințul Harry a gresit foarte mult și consideră rușinos faptul că și-a abandonat rolul regal. Tatăl lui Meghan Markle consideră că soțul fiicei sale și-a abandonat îndatoririle cu lașitate.

Totodată, bărbatul își dorește să se împace cu fiica sa, căruia îi cere să-l lase să-și vadă nepoții. „Ar trebui ca toţi să ne maturizăm puţin, să vorbim între noi, să ne împăcăm, pentru binele copiilor şi pentru binele nostru”, a declarat Thomas Markle. Referindu-se la cei doi nepoți, Archie și Lilibet, Thomas a spus că ei au doi bunici care îi iubesc. „Vor creşte şi vor dori să ştie mai multe lucruri despre ei înşişi”, a adăugat Thomas Markle.

Meghan Markle s-a îndepărat de tatăl ei înaintea căsătoriei sale cu Harry, din mai 2018. Bărbatul a pozat pentru paparazzi și a fost plătit de tabloide, fapt care nu a fost pe placul cuplului princiar. De asemenea, Thomas Markle le-a reprosat lui Harry și Meghan că sunt preocupați doar de bani. El a făcut o altă remarcă ironică la adresa fiului cel mic al prințesei Diana, declarând că o carte, pe care ducele de Sussex își dorește să o publice anul viitor, „nu poate fi decât plină de cruzime şi insultătoare faţă de bunica lui, regina Elisabeta a II-a„.

Meghan Markle, mesaj pentru tatăl său

În 2019, Ducesa de Sussex i-a scris tatălui său o scrisoare, în urma numeroaselor scandaluri pe care acesta le-a provocat în presă. Meghan l-a implorat pe părintele său să nu îi mai atace căsnicia și să o lase să trăiască liniștită alături de familia sa. „Te-am implorat să accepți ajutor – am trimis pe cineva acasă la tine… și în loc să vorbești cu mine și să accepți ajutorul sau orice ajutor, ai ales să-ți închizi telefonul și să vorbești doar cu tabloidele. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog, oprește-te. Te rog, permite-ne să ne trăim viața în pace. Te rog încetează cu minciunile, te rog nu mai exploata relația mea cu soțul meu. (…) Din prima zi ne-am aliat cu toții să te sprijinim și să te protejăm, iar asta o știi. Așa că poate cel mai mult mă doare să aud despre atacurile din presă la adresa lui Harry, care nu a fost decât răbdător, drăguț și înțelegător cu tine. (…) Din varii motive, ai ales să fabrici în continuare aceste povești, acest fir narativ care ține pur de ficțiune și te-ai încurcat și mai adânc în plasa de minciuni pe care ai întins-o”, i-a spus Meghan tatălui sau.

Meghan si tatal ei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: