Redactia.ro
Home » Monden » Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie. Ducesa de Sussex nu vrea să-l lase pe Harry singur

Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie. Ducesa de Sussex nu vrea să-l lase pe Harry singur

GALERIE FOTO (2) Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie

Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie. După nașterea fiicei lui Harry și a lui Meghan Markle au apărut multe controverse legate de faptul că micuța va primi numele de Lilibeth Diana, numele de alint al Reginei Elisabeta, dar și numele mamei lui Harry, Prințesa Diana. Conform unor surse din anturajul ducilor de Sussez, Meghan ar fi pregătită să revină în Marea Britanie, pentru a fi alături de soțul său.

Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie. Ducesa de Sussex nu vrea să-l lase pe Harry singur

Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie. Tensiunile dintre prințul Harry și Casa Regală pare că s-au accentuat, cel puțin de la venirea pe lume a micuței Lilibeth, fiica ducilor de Sussex. După ce Harry și Meghan au anunțat că pe fiica lor o va chema Lilibeth Diana, au apărut controverse legate de reacțiia familiei Regale.

Așadar, surse din anturajul ducilor de Sussex, au declarat că Meghan Markle urmează să meargă în Londra, pentru a-l însoți pe Prințul Harry. Conform acestora, tensiunile dintre ducele și ducesa de Sussex și Casa Regală s-au accentuat în ultima perioadă. „Meghan știe cât de greu i-a fost să participe singur la înmormântarea bunicului său și nu vrea ca asta să se repete, deoarece a avut parte de o primire rece de la majoritatea rudelor sale, mulți refuzând să vorbească cu el evitându-l pe tot parcursul șederii sale în Regatul Unit.Întrucât de la înmormântare lucrurile s-au înrăutățit, vă puteți imagina cum va fi tratat la marele eveniment de pe 1 iulie”, a mai spus surse din anturajul celor doi.

Există posibilitatea ca Meghan și Harry să îl aducă și pe fiul lor, Archie, în Londra. Acesta s-a născut în mai 2019 în Marea Britanie, iar sora sa a venit pe lume în SUA, fiind primul membrul al Casei Regale născut în afara Marii Britanii. Aceleași surse au declarat că micuța Lilibeth va rămâne în California, pentru că este prea mică pentru a călători. De cealaltă parte, persoane apropiate de cei doi au declarat că Meghan nu va pleca peste Atlantic peste câteva zile. „Ducesa de Sussex nu va zbura în Marea Britanie pentru a se alătura lui Harry la dezvelirea statuii a regretatei sale mame, așa cum relatează unele surse”, a scris pe Twitter, comentatorul regal Victoria Ward.

Meghan, Harry si Archie

Prințul Harry a mers singur la înmormântarea prințului Philip

În luna aprilie, Prințul Harry a mers singur la înmormântarea ducelui de Edinburgh, care s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani. În zilele petrecute la Palatul Windsor, ducele de Sussex s-ar fi întâlnit cu prințesa Eugenie și cu fiul lui Jack Brooksbank, August Philip Hawke și ar fi purtat câteva conversații cu Regina Elisabeta. Deși se spunea că relația dintre Harry și William s-ar fi răcit, cei doi au dovedit contrariul, fiind surpinși în timp ce vorbeau pe drumul de întoarce la castelul Windsor. Contesa de Wessex a avut o lungă discuție cu ducele de Sussex, în urma căruia a declarat că s-a simțit bine discutând cu acesta.

Cea de-a 60-a aniversare a prințesei Diana va fi marcată cu dezvelirea unei statui pe care Harry și William au comandat-o în anul 2017. Aceasta va ajunge pe 1 iulie în Grădina de la Palatul Kensington, despre care se crede că era locul preferat al prințesei Diana. Cu toate că nu a fost confirmată prezența celor doi prinți, britanicii se așteaptă ca aceștia să ajungă la ceremonia în onoarea mamei lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: