Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry și Meghan Markle ar fi încercat să păstreze o relație bună cu membrii Casei Regale. Ce spune prințul Edward despre nepotul său: „Este o decizie foarte grea”

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi încercat să păstreze o relație bună cu membrii Casei Regale. Ce spune prințul Edward despre nepotul său: „Este o decizie foarte grea”

GALERIE FOTO (2) Prințul Harry și Meghan Markle ar fi încercat să păstreze o relație bună cu membrii Casei Regale

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi încercat să păstreze o relație bună cu membrii Casei Regale. După un an tumultos care a implicat un șir de dezvăluiri explozive din partea lui Harry și a lui Meghan Markle, cei doi încearcă să păstreze pacea cu familia regală și să se concentreze pe creșterea celor doi copii ai lor. Cu toate astea, venirea pe lume a micuței Lilibet a stârnit numeroase controverse, având în vedere că Harry a decis să-i pună numele de alint al bunicii sale, fără să se consulte cu aceasta.

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi încercat să păstreze o relație bună cu membrii Casei Regale. Ce spune prințul Edward despre nepotul său

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi încercat să păstreze o relație bună cu membrii Casei Regale. În ultimul an, Harry și Meghan Markle au atras atenția asupra lor, mai ales în urma declarațiilor făcute în cadrul interviului oferit lui Oprah Winfrey. După un an tumultos, cei doi au încercat să creeze relații bune cu membrii familiei regale, dar se pare că naștere micuței Lilibet a stârnit noi controverse. Conform Vanityfair.ro, Harry și Meghan ar fi încercat să facă pace cu Casa Regală în ultimele luni și să se concentreze asupra copiilor lor. Conform unei surse din cadrul familiei Regale, regulile încălcate de Harry nu fost iertate, dar fiul cel mic al Dianei își dorește să aibă o relație bună cu familia sa chiar dacă a renunțat la responsabilitățile regale.

Nașterea micuței Lilibet Diana, care a primit numele de alint al Reginei Elisabeta, dar și numele regretatei Prințese Diana, nu ușurează tensiunile dintre Harry și familia Regală. Există zvonuri conform cărora Regina Elisabeta ar fi fost prima persoană anunțată de nașterea fetiței, iar Harry i-ar fi împărtășit acesteia dorința de a-i numi fiica Lilibet în cinstea sa, în timp ce alte informații contrazic acest lucru.

Un prieten al cuplului a declarat că, de când a născut, Meghan strălucește și este mult mai liniștită, mai ales că anul trecut a trecut printr-un avort spontan. Deși problemele cu Familia Regală par să nu se rezolve prea curând, Harry și Meghan sunt fericiți și trăiesc momente fericite alături de copiii lor. „Sunt atât de fericiți. Acest copil solidifică faptul că își creează rădăcini aici în state. Este aproape ca un nou început ”, susțin apropiații cuplului.

Printul Harry si Meghan

Prințul Edward, despre tensiunile dintre Harry și familia Regală

Fiul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a este de părere că tensiunile care s-au creat între familia Regală și Harry s-au dezvoltat în perioada în care fiul cel mic al Dianei a decis să renunțe la responsabilitățile regale. „Este dificil pentru toată lumea, dar asta este. Le dorim mult noroc. Este o decizie foarte grea”, a spus printul Edward. În vârstă de 57 de ani, prințul Edward a fost întrebat despre Lilibet Diana și care este părerea sa în legătură cu alegerea acestui nume.

Prințul nu a vrut să comenteze acest subiect, dar i-a urat multă sănătate și fericire micuței. „Noi îi urăm tot binele din lume micuței. Este o veste fantastică și sper, din toată inima, că sunt foarte fericiți. Cu toții am avut același reflector care a strălucit în viața noastră și fiecare ne ocupăm de asta în mod diferit”, a mai spus Prințul Edward despre nepotul său, Harry.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: