Redactia.ro
Home » Știri » Meghan Markle și prințul Harry, în prag de divorț? Ducesa a apărut din nou fără inelul de logodnă

Meghan Markle și prințul Harry, în prag de divorț? Ducesa a apărut din nou fără inelul de logodnă

GALERIE FOTO (2)

Meghan Markle a stârnit noi speculații privind relația cu prințul Harry, după ce a fost văzută din nou în public fără verighetă. Apariția ei recentă la un eveniment de caritate, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a atras atenția publicului și a alimentat zvonurile despre un posibil divorț. Deși nici Meghan, nici prințul Harry nu au comentat public despre starea relației lor, absența verighetei și aparițiile separate ale cuplului au dus la intensificarea speculațiilor.

Meghan Markle, din nou fără verighetă

Prima dată când Meghan Markle a fost văzută fără verighetă a fost în urmă cu un an, când a explicat că bijuteria era la reparat. Însă, recentele absențe ale inelului la diverse evenimente au stârnit îngrijorări cu privire la o posibilă criză în relația ei cu prințul Harry. La ultima apariție, Meghan a participat la un eveniment caritabil dedicat copiilor, unde a fost implicată în diverse activități alături de cei mici. Lipsa inelului a fost imediat observată de cei prezenți, iar imaginile au devenit subiect de discuție în presă și pe rețelele de socializare.

Absența verighetei nu este singurul factor care a alimentat speculațiile despre un posibil divorț. În ultimele luni, Meghan și Harry au fost văzuți tot mai des separat, iar aparițiile lor comune au fost rare. Prințul Harry a avut mai multe călătorii internaționale, inclusiv în Londra și Africa de Sud, în timp ce Meghan a rămas în Statele Unite, implicându-se în diverse activități caritabile în Los Angeles. Această distanțare aparentă a fost interpretată de unii ca un semn al unor probleme în relație.

Cuplul a evitat să facă declarații oficiale despre zvonurile din presă, ceea ce a lăsat loc pentru diverse interpretări. Fanii și observatorii regali au remarcat că absența verighetei ar putea fi doar un detaliu neînsemnat sau o alegere personală a ducesei, însă alții consideră că acesta ar putea fi un indiciu al unor tensiuni mai profunde.

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle este o bijuterie spectaculoasă, dăruită de prințul Harry în momentul cererii în căsătorie. Inelul, evaluat la aproximativ 150.000 de lire, are un diamant central deosebit, provenit din Botswana, și două diamante laterale din colecția personală a prințesei Diana, mama lui Harry. Bijuteria a fost gândită pentru a avea o semnificație specială, reflectând atât legătura cu defuncta prințesă, cât și dragostea cuplului pentru Africa.

De-a lungul timpului, Meghan a fost văzută purtând acest inel în diverse ocazii, atrăgând mereu atenția asupra bijuteriei impresionante. Absența frecventă a inelului în ultima perioadă a ridicat însă întrebări, mai ales în contextul în care nu au fost oferite explicații clare despre motivul pentru care nu îl poartă.

Călătoriile separate și activitățile individuale

Pe lângă speculațiile legate de verighetă, absența aparițiilor comune ale lui Meghan și Harry a dus la intensificarea zvonurilor despre o eventuală despărțire. În timp ce Harry a fost ocupat cu diverse evenimente internaționale, inclusiv vizite în țări din afara Europei, Meghan și-a concentrat atenția asupra activităților caritabile din Los Angeles. Această separare aparentă a stilului de viață și a angajamentelor publice a fost interpretată de mulți ca un semn de tensiuni în cuplu.

Deși nu există nicio confirmare oficială cu privire la un posibil divorț, zvonurile și speculațiile continuă să fie alimentate de fiecare apariție publică a celor doi. Meghan Markle și prințul Harry au fost în centrul atenției încă de la începutul relației lor, iar fiecare detaliu din viața lor personală a fost analizat în detaliu. În absența unor declarații clare din partea cuplului, publicul și presa vor continua să interpreteze fiecare gest și apariție.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: