Redactia.ro
Home » Știri » Meghan și Harry și-au angajat un bodyguard care este condamnat pentru că și-a sufocat soția FOTO 

Meghan și Harry și-au angajat un bodyguard care este condamnat pentru că și-a sufocat soția FOTO 

GALERIE FOTO (5)

Meghan și Harry și-au angajat un bodyguard  care este un fost ofițer de poliție Met condamnat pentru că și-a strangulat soția. Iată detaliile! 

Meghan și Harry și-au angajat un bodyguard care este condamnat pentru violență domestică

Bărbatul și-a lăsat fosta parteneră de viață „la câteva secunde de moarte”, potrivit MailOnline. 

Pere Daobry, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat conducându-i pe ducele și ducesa de Sussex într-un Range Rover în timp ce aceștia au părăsit cabana Frogmore în drum spre gara Euston din Londra. 

În ciuda rolului său important în protejarea cuplului de profil înalt, Daobry a fost condamnat în septembrie 2016 la Curtea de Magistrați din Colchester pentru că și-a atacat soția, Sarah Jay, după ce aceasta a declarat că nu-l mai iubește. 

FOTO Daily Mail

Soția bărbatului s-a sinucis 

Culturistul de 1,80 m a scăpat de închisoare doar pentru că a sunat la 999 și și-a mărturisit crima, în timp ce soția sa s-a sinucis ulterior, după ce l-a descris ca fiind un „nebun”. 

Dezvăluirea va ridica multe întrebări, deoarece Meghan susține de mult timp drepturile femeilor, în special violența domestică! 

Prințul Harry ar fi fost amenințat cu despărțirea de Meghan Markle

Potrivit unei cărți cu dezvăluiri, Meghan a fost aproape de a-l părăsi pe Prințul Harry, în anul 2017.

Actriță pe atunci, Meghan începea să experimenteze presiunea care venea odată cu întâlnirea cu un membru senior al Familiei Regale, mai exact examinarea celor din jur, dar și atacurile din partea tabloidelor britanice.

Iată că a existat un moment în care Meghan a crezut probabil că riscul nu merită răsplata și i-ar fi dat Prințului Harry un ultimatum dacă acesta nu dădea o declarație publică despre relația lor

Ultimatumul dat de Meghan Markle împotriva Prințului Harry

Când relația începea deja să se reverse pe tabloide, Prințul Harry s-a confruntat cu o alegere incredibil de dificilă. The Times a publicat un pasaj dintr-o carte a scriitoarei Valentine Low, „Courtiers: Puterea ascunsă din spatele coroanei”, în care se detaliază amenințarea alambicată din partea lui Meghan către Prințul Harry cu privire la relația lor.

„Îi tot repeta că dacă nu face o declarație publică prin care să confirme că este iubita lui, se va despărți de el”, a dezvăluit autorul lucrării, Valentine Low, citând două surse apropiate ducilor de Sussex.

Speriat de posibilitatea de a fi părăsit de Meghan Markle, Prințului Harry era dispus să facă orice pentru a-și păstra relația cu ea.

„Personalul lui Harry știa că situația cu Meghan era diferită. Angajații știau că ea nu era ca celelalte prietene regale ale prințului. Avea propriile opinii și vorbea deschis cu oamenii despre acestea.

În primăvara anului 2017, cu mai bine de șase luni înainte ca cuplul să se logodească, Meghan i-a spus unuia dintre consilierii lui Harry: „Cred că amândoi știm că, în curând, eu voi fi unul dintre șefii tăi”.”, se arată într-un fragment din lucrarea „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”.

 

FOTO Daily Mail

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: