Redactia.ro
Home » Știri » Melania Trump a dispărut complet din peisajul public după nouă acuzație primită de soțul ei. Ce face acum fosta primă doamnă a SUA

Melania Trump a dispărut complet din peisajul public după nouă acuzație primită de soțul ei. Ce face acum fosta primă doamnă a SUA

melania trump

În perioada recentă, Melania Trump a ieșit din centrul atenției publice. Fosta elegantă primă doamnă a Statelor Unite pare să fi decis să se distanțeze de soțul ei în momentele dificile. Întrebată despre a patra acuzație penală împotriva lui Donald Trump, Melania a precizat că aceasta este „o chestiune care îi aparține soțului său, nu ei.” Odată cu creșterea problemelor legale ale soțului său, Melania a fost observată tot mai rar în New York și pare să nu dorească să fie asociată cu cel care îi este soț din anul 2005.

Melania Trump pare să nu dorească ca imaginea să-i fie asociată cu cea a lui Donald

Pe data de 9 august, Melania Trump a fost surprinsă în public pentru ultima oară. În acea zi, fosta primă doamnă se afla în Manhattan. Potrivit informațiilor din presa internațională, una dintre recentele apariții ale Melaniei a inclus o întâlnire cu Maria Bartiromo de la Fox News, împreună cu soțul ei, Donald Trump.

Conform apropiaților, Melania Trump îl susține pe soțul ei în aceste momente dificile, însă nu dorește să ofere public declarații care fac referire, în vreun fel, la acesta. Gurile rele sunt, însă, de altă părere și susțin că Melania Trump s-a distanțat de Donald Trump și ia în calcul chiar și o despărțire.

Donald Trump a fost inculpat pentru a patra oară, de această dată de către un mare juriu din Georgia. Fostul președinte este acuzat de implicarea sa în încercările nereușite de a contesta rezultatele alegerilor statului din 2020.

Investigația a fost inițiată în urma convorbirilor telefonice înregistrate în anul 2021, în care omul de afaceri este auzit cerând unui oficial important local, Brad Raffensperger, să „identifice” aproximativ 12.000 de buletine de vot care lipseau în numele său, într-o tentativă de a câștiga susținerea celor 16 mari electori ai statului.

Acuzațiile ar putea dezvălui o serie de fapte ilegale menite să influențeze rezultatul alegerilor din Georgia, inclusiv infracțiuni precum piratarea informatică, divulgarea de informații false și comportament hărțuitor, a menționat pe platformele de socializare Anthony Kreis, profesor de drept la Universitatea din Georgia.

Melania Trump a fost o Primă Doamnă foarte discretă

Melania Trump a devenit prima doamnă a Statelor Unite în ianuarie 2017, odată cu alegerea soțului ei, Donald Trump ca președinte. Ca primă doamnă, ea s-a concentrat pe probleme precum combaterea hărțuirii online și promovarea bunăstării copiilor. De asemenea, a fost implicată în organizarea evenimentelor oficiale și caritabile.

De fiecare dată a încercat, totuși, să păstreze discreția și rareori a vorbit public despre soțul său sau activitatea politică a acestuia. După încheierea mandatului soțului ei în ianuarie 2021, Melania Trump s-a menținut în mare parte în afara reflectoarelor publice și a evitat să facă declarații sau să ia poziții politice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: