Redactia.ro
Home » Știri » Melis a sunat la 112, după ce și-a văzut prietenul înjunghiat! Câteva clipe mai târziu, era ucisă

Melis a sunat la 112, după ce și-a văzut prietenul înjunghiat! Câteva clipe mai târziu, era ucisă

Ultima fotografie cu Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova! Poza a fost făcută chiar în locul unde și-a pierdut viața

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Grădina Botanică din Craiova! Melis a sunat prima la 112, încercând să scape astfel de băiatul atacator, care îi înjunghiase prietenul. La câteva momente după, un bărbat a găsit-o pe fată fără viață.

Melis a sunat la 112, după ce și-a văzut prietenul înjunghiat! Câteva clipe mai târziu, era ucisă

Melis, fata de 14 ani care a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a sunat prima la 112, în jurul orei 16:03, pe 27 iunie 2023, anunțând că prietenul ei a fost înjunghiat de o persoană necunoscută, potrivit Antena 3 CNN. Fata spera că va scăpa cu viață. Spera că și prietenul ei, Emi, va trăi.

Melis i-a mărturisit operatorului că prietenul ei a fost înjunghiat de o persoană de sex bărbătesc, care are fața acoperită.

„Are faţa acoperită”, le a spus Melis polițiștilor, chiar înainte să își dea ultima suflare.

După câteva momente, un bărbat alerta autoritățile, tot prin apel la 112, că o tânără este înjunghiată, la ieșire din Grădina Botanică, pe strada Florilor. Imediat după apelul disperat al adolescentei, două echipaje SAJ au plecat la fața locului. Din păcate, cadrele medicale au constatat decesul, la ora 16:50, notează Ziarul Lupa.

Prietenul lui Melis, Emi, este în continuare în spital. După ce și-a revenit din comă, tânărul a cerut să o vadă… Nu știe că ea nu mai trăiește.

Emi, băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, este în continuare în stare critică

Specialiștii medicali din Craiova au confirmat că pacientul în vârstă de 19 ani a fost deconectat de la aparatul de ventilație și în prezent respiră de unul singur. Potrivit surselor medicale, tânărul a reușit să rostească câteva cuvinte. Emi nu este conștient că prietena sa, Melis, a decedat.

„Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex şi susținut de terapie intensivă. În cursul zilei de azi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, s-a decis apoi deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță. La momentul actual, pacientul respira spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc.

Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc şi cu prognostic rezervat!”, au transmis reprezentanții Spitalului de Urgență din Craiova într-un comunicat de presă.

Potrivit mai multor surse medicale, Emi, așa cum îi spun prietenii, a reușit să formuleze câteva cuvinte. „El a răspuns atunci când i s-a cerut să-și spună numele. Își amintește ce s-a întâmplat. A spus că era pe o bancă, se uita la telefon. A fost înjunghiat în spate, fără să știe de ce sau cine ar putea fi atacatorul… Acestea au fost aproximativ cuvintele exprimate. A vorbit cu dificultate, dar a reușit să comunice, ceea ce este un lucru pozitiv”, au afirmat sursele medicale. Continuarea poate fi citită aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: