Redactia.ro
Home » Sport » Melissa Borcea întoarce toate privirile. Cum arată fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Melissa Borcea întoarce toate privirile. Cum arată fiica cea mare a lui Cristi Borcea

GALERIE FOTO (2) Cum arată Melissa Borcea?!

Într-un peisaj dominat de evenimente mondene și apariții publice ale celebrităților, Melissa Borcea, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, a reușit să atragă toate privirile cu o apariție rară alături de Valentina Pelinel, actuala soție a tatălui său. Această imagine, surprinsă într-un cadru intim și familial, subliniază legătura specială dintre cele două și oferă ocazia de a aprecia frumusețea și grația tinerei Melissa.

Melissa Borcea duce o viață de lux în Statele Unite ale Americii

Melissa Borcea, în vârstă de 20 de ani, a ales să își continue studiile în Statele Unite, unde se pregătește pentru o carieră în arhitectură. Povestea vieții sale este una de vis, trăind într-o casă de 3 milioane de euro și conducând o mașină de lux, toate acestea fiind dovezi ale dragostei și sprijinului necondiționat oferit de tatăl său, Cristi Borcea.

Ceea ce impresionează și mai mult decât stilul de viață luxos al Melissei este dinamica familială unită și armonioasă în care ea se regăsește. Locuind alături de Alina Vidican, cea de-a doua soție a tatălui său, și de frații ei vitregi, George Alexandru și Gloria, Melissa demonstrează că legăturile de familie pot depăși complicațiile și pot forma un nucleu solid și iubitor.

„Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.

Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum”, a declarat Cristi Borcea la podcastul „Tare de Tot”.

Melissa Borcea alături de Valentina Pelinel și de frații săi vitregi.
Sursa foto – Instagram | Melissa Borcea alături de Valentina Pelinel și de frații săi vitregi.

Cristi Borcea și-a trecut bunurile pe numele copiilor săi

Cristi Borcea a împărtășit cu sinceritate decizia sa de a asigura bunăstarea copiilor săi, lăsând bunurile pe numele lor pentru a evita orice conflict sau neînțelegere viitoare. Această strategie reflectă viziunea sa de a construi un viitor sigur pentru urmașii săi, în care ei să se bucure de toate condițiile necesare pentru succes și fericire.

Relația dintre Melissa și Valentina Pelinel, precum și unitatea întregii familii extinse, reprezintă un exemplu pozitiv de coexistență și sprijin mutual. Vizita Valentinei Pelinel la Miami, unde a stat la casa Melissei, subliniază legăturile strânse care leagă această familie, arătând că dragostea și respectul reciproc pot învinge orice obstacol.

Apariția rară a Melissei Borcea alături de Valentina Pelinel și povestea de viață impresionantă a tinerei oferă o fereastră spre dinamica unei familii care, în ciuda provocărilor, rămâne unită și puternică. Frumusețea, grația și succesul Melissei, împreună cu sprijinul necondiționat al tatălui său și legăturile de dragoste dintre membrii familiei, reprezintă o sursă de inspirație și admirație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: