Redactia.ro
Home » Monden » Membrii trupei Coldplay au ajuns în România. Ce au făcut în București înaintea concertelor

Membrii trupei Coldplay au ajuns în România. Ce au făcut în București înaintea concertelor

Membrii trupei britanice Coldplay au ajuns în România și au fost deja văzuți explorând centrul vechi al Bucureștiului, pe Lipscani. Aceștia se pregătesc pentru cele două concerte programate pe Arena Națională, parte a turneului mondial „Music Of The Spheres”. Concertele, programate pentru miercuri și joi seară, au generat un interes uriaș din partea fanilor români, reușind să stabilească noi recorduri de vânzări de bilete pentru evenimente de stadion din țară.

Plimbare pe Lipscani și postări pe Instagram

Înainte de primul concert, membrii Coldplay au fost surprinși plimbându-se pe străzile din centrul vechi al Bucureștiului. Trupa a publicat pe contul oficial de Instagram un videoclip în care apare unul dintre artiștii stradali din zonă, interpretând celebra piesă „Caruso” de Lucio Dalla. Acest moment a fost apreciat de fani și a adus un val de entuziasm în rândul admiratorilor din România.

Chris Martin și colegii săi au demonstrat astfel că sunt interesați de cultura locală și de atmosfera din orașele pe care le vizitează, lucru care nu face decât să crească admirația fanilor față de trupă.

Detalii despre concertele de pe Arena Națională

Coldplay va susține două concerte pe Arena Națională, primul având loc miercuri seară și al doilea joi seară. Inițial, era planificat un singur concert, însă cererea uriașă de bilete i-a determinat pe organizatori să adauge o a doua reprezentație. Aproximativ 50.000 de fani sunt așteptați să participe la fiecare dintre cele două spectacole, ceea ce înseamnă că Arena Națională va fi plină de energie și entuziasm.

Cele două concerte fac parte din turneul mondial „Music Of The Spheres”, care promovează cel mai recent album al trupei. În deschiderea concertelor, publicul va avea ocazia să asculte și artiștii Maisie Peters (UK) și Emaa (RO), selectați pentru a încălzi atmosfera înainte ca Coldplay să urce pe scenă. Organizatorii evenimentului sunt Emagic și Live Nation, care au anunțat că aceste concerte au stabilit un nou record pentru cel mai rapid sell-out al unor spectacole de stadion din România.

Program, reguli de acces și setlist

Pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a evenimentelor, organizatorii au publicat programul complet și regulile de acces pentru fanii care vor participa la concerte. Accesul pe stadion va începe de la ora 17:00, iar primul artist din deschidere, Maisie Peters, va urca pe scenă în jurul orei 19:00. Emaa va continua spectacolul, iar Coldplay este așteptat să înceapă concertul principal în jurul orei 21:00.

Fanii sunt sfătuiți să ajungă la stadion cu suficient timp înainte pentru a evita aglomerația și întârzierile. De asemenea, organizatorii au anunțat câteva reguli importante de acces:

  • Este interzis accesul cu obiecte voluminoase, sticle, umbrele, drone și alte echipamente care pot pune în pericol siguranța participanților.
  • Fiecare participant va trece printr-un control de securitate.
  • Este permis accesul cu aparate foto de mici dimensiuni, dar fără obiective detașabile.

Setlist-ul concertelor va include atât piese de pe noul album „Music Of The Spheres”, cât și hituri celebre care i-au consacrat pe Coldplay de-a lungul carierei lor. Printre melodiile așteptate se numără „Yellow”, „The Scientist”, „Fix You” și „Viva La Vida”, piese care au devenit embleme ale trupei și care cu siguranță vor crea momente memorabile pentru toți cei prezenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: