Redactia.ro
Home » Știri » MERCUR RETROGRAD in Pesti 17 februarie. Horoscop pentru toate zodiile

MERCUR RETROGRAD in Pesti 17 februarie. Horoscop pentru toate zodiile

Zodia afectată de Mercur Retrograd în luna august! Nativii trebuie să stea cu ochii în patru

Mercur retrograd în Pești de pe 17 februarie 2020. Ce se va întâmpla cu zodiile aflate sub influența acestui fenomen astral.

Mercur, planeta comunicarii si gandirii rationale ne va da trei saptamani cu planuri date peste cap, intarzieri, acte de amanat, erori misterioase in aplicatiile din telefon si computer, asta pana cand revine direct din 9 martie, moment la care revenim si noi la normal.

Mercur retrograd in Pesti 2020 BERBEC

Acest Mercur retrograd te va introduce intr-o perioada introspectiva de explorare a sufletului tau, fie ca simti asta fie ca nu. Este timpul sa sapi ceva mai adanc si sa intelegi profunzimile subconstientului tau, ce se afla acolo, de la ce varsta este stocat si cum iti conduce viata. Viata este mai profunda decat vrei tu sa o prezinti ca este iar Mercur retrograd iti va reaminti asta. Imbratiseaza intensitatea aceasta si vei iesi din el mult mai intelept.

Mercur retrograd in Pesti 2020 TAUR

In aceasta perioada, iti vei reevalua relatiile care alcatuiesc cercul tau intern. Este timpul sa privesti mai atent si profund spre acesti oameni sau spre lipsa lor. De ce ai decis sa te inconjori de ei ? Revizuieste aceste decizii acolo unde este cazul. Ai putea intretine unele obiceiuri vechi care sa iti perturbe abilitatea de a-ti vedea lumea cu claritate. Fii deschis spre inchiderea unor relatii care nu iti mai servesc.

Mercur retrograd in Pesti 2020 GEMENI

Mercur este planeta ta coordonatoare si te invita in perioada sa retrograda sa reflecti la recentele tale succese. Iti va fi de folos sa muncesti la a integra aceste lectyii inainte de a merge mai departe spre scopuri proaspete. Priveste in urma la tot ce ai facut si la tot ce doresti sa realizezi. Este usor sa cazi in capcana confuziei in aceasta luna, deci asigura-te ca iti coordonezi corabia cu atentie.

Mercur retrograd in Pesti 2020 RAC

In timp ce calatoriile pot fi ceva mai complicate in aceasta perioada, iti poate fi de folos sa beneficiezi totusi de alte forme de calatorii, sa deschizi o poarta spre interiorul tau si sa iti hranesti sufletul, mai ales prin relatia pe care acum o vei aborda diferit cu el, mai sensibil si profund. Iti vei gasi timp sa construiesti o relatie mai profunda cu sufletul tau, sa faci calatorii in locuri familiare care iti amintesc de perioade in care ai simtit anumite bucurii, poate chiar din copilarie, oricum undeva sentimental sa fie. Hraneste-ti aceasta nevoie in aceasta perioada, Racule.

Mercur retrograd in Pesti 2020 LEU

Acest tranzit retrograd iti va tine ridicata o oglinda a identitatii tale. Iti place ce vezi ? Ti se da oportunitatea sa iti privesti toate stadiile, performantele si momentele de cotitura. Daca esti mandru de ce ai devenit, ofera-ti un buchet de trandafiri. Daca nu esti satisfacut in totalitate de tine, poti oricand sa te reintorci si sa iei noi decizii. Drumul e in continua reconstructie. Este o buna ocazie sa reflectezi la moduri in care ai de gand sa te imbunatesti dupa ce Mercur revine in miscare directa.

Mercur retrograd in Pesti 2020 FECIOARA

Viata ta sociala si relatiile tale sunt sub microscop si vei analiza pe durata acestui tranzit retrograd daca anumite probleme au drept cauza comportamentul tau sau al lor. Esti cumva fortat sa te focusezi pe relatiile tale sau pe lipsa lor din viata ta. Fa-ti timp sa iti dai seama daca chiar vezi cu claritate oamenii sau daca nu cumva ai de rezolvat unele aspecte din trecut ca sa nu iti mai blochezi propriile binecuvantari.

Mercur retrograd in Pesti 2020 BALANTA

Acest tranzit retrograd iti cere si te invita sa dedici mult timp pentru a avea mult mai mare grija de tine si de sanatatea ta. Daca nu o faci tu pentru tine, cine vrei sa o faca ? Starea ta de bine si sanatatea iti cer sa revezi unele decizii pe acest plan care le pot impacta si sa operezi modificari benefice. Tie iti place sa iti pese de altii si sa ii ajuti, insa Mercur retrograd iti reaminteste ca cea mai importanta relatie este cea cu tine, deci reflecta activ ce faci concret pentru binele tau acum.

Mercur retrograd in Pesti 2020 SCORPION

Daca nu ai avut suficienta grija de tine si de sufletul tau, Mercur retrograd va veni in viata ta si te va incuraja sa pui prioritate in placerile tale. Poate trebuie sa despachetezi unele aspecte ce tin de familie si pe care le-ai bagat sub pres ca sa nu le mai vezi iar ele te impiedica sa te bucuri din plin de viata ta. Oricare ar fi nodurile gordiene ce trebuie taiate, ocupa-te de ele cu delicatete in urmatoarele saptamani.

Citește despre toate zodiile pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini